| Vidrean_Ilie_1986 a întrebat:

Ieri am facut sex cu iubita mea si dupa o ora si ceva de facut sex nu m-am terminat deloc. Ea a avut orgasm.Ce se intampla cu mine?

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi la doctor nu e normal sa nu te poti termina, mai ales daca poti ejacula masturbandu-te.

9 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca problema se repeta, da mergi la medic. O intrebare: ai baut bauturi alcoolice inainte sau ai luat substante, medicamente de calmare? Nici eu nu am putut sa ejaculez cand am avut mai mult alcool la "bord".

| Crackman a răspuns:

Se intampla de obicei la persoane gay.
Pur si simplu se plang ca nu termina niciodata. acum *** asa o

| ShamelessQboy a răspuns:

Cred ca este lipsa de experiență!
O soluție bună ar fi să găsiți un băiat experimentat care sa accepte sa faceti sex in 3 si sa va învețe pe amândoi.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru ShamelessQboy):

Metoda in premiera! Hai sa fim seriosi, cum sa faca asa ceva? Sexul se invata citind, ascultand povete, dar nu cu... practic cu "invatator". Cred ca ar fi de rasul lumii.

| ShamelessQboy a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Unii învață mai bine din practica, si de ce de râsul lumii, cei care fac swing sunt de râsul lumii?
E o chestie discretă, doar între ei 3.

Una este swing-ul si alta este ca cel care ii invata sa se scape o singura data sa spuna la cineva cum i-a invatat pe tinerei sa faca sex. Asemenea lucruri doar in bancuri le-am auzit. Dar ideea ta este cu atat mai nepotrivita aici, cu cat fata are orgasme. La el este ceva psihic: temporar sau de durata. Nu a spus daca a mai facut sex sau nu. Daca este la inceput poate fi pe seama stresului, teamei de a nu fi bun la pat, care l-a inhibat. Baiatul a dat foarte putine date. Daca ii plac baietii?

| ShamelessQboy a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Hmm, dacă-i plac si băieții, vor trebui sa isi gaseasca un profesor bi!
Un băiat cu experiență poate sa-i ajute sa scape de frustrări si sa-i învețe să guste din plăcerile amorului.

Eu am invatat din mere, fara profesor.big grin

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Scuze! *... din mers...