Daca esti rusinos, cere-i prietenia intr-un loc mai retras.Nu incerca sa o saruti din prima, cere-i prietenia prima data, daca accepta, baga frate si dai un sarut
Parerea mea este ca ar trebui sa o scoti la un suc, sau macar in parc la o inghetata, sa vorbiti si sa glumiti, si sa o saruti pe neasteptate. Vazand reactia ei iti vei da seama daca vrea ceva cu tine sau nu!
Daca iti e rusine bea ceva inainte ca merge sigur 100% o sa vezi! SARUT-O! Apoi daca tii neaparat o poti intreba daca vrea sa fie prietena ta daca nu se intelege de la sine! Si eu am aceeasi problema sa spunem, adica ultima parte ca trebuie sa mergem undeva, diferenta fiind ca eu sunt mult mai mare presupun decat tine! Mult succes acolo! Funda?
Esti mic, inteleg.
Ai primit deja sfaturile necesare.
Un singur comentariu, nu exista asa zisele scari de iubire.
Te-ai gandit ca probabil fata e rusinoasa si probabil de aia nici nu te-a pupat cand a plecat? ...fiindca chiar te place?
Eu stiu dupa mine ca si eu sunt la fel cu un baiat pe care il plac .
Eu te sfatuiesc sa nu ii ceri prietenia pentru ca cel mai probabil te va refuza fiindca ii e rusine...Mai bine incerci sa o saruti si vezi ce reactie are :*
M-ai inteles gresit.Ea s-a ridicat sa ma pupe pe obraz fara sa ii zic nimic, si nu e rusinoasa mai deloc