Sunt de acord cu tine. Dar eşti conştientă că şi tu eşti la fel, nu?
pa, pa.
Nu am facut sex ca sa nu-i pierd increderea verisoarei mele ea ma stie fata cuminte, si na daca faceam din prima pe urma nu ma mai ducea in club ca mama nu ma lasa fara ea, poate in urmatoarele dati
Bine nu a facut, asta e clar, ma refer la faptul ca iubitu' ei a fost de fata dar nu e asa de rau sa inseli pe cineva. zic si eu.am avut si amanta...
Uite'te la tine mai intai.
si dupa aia vorbeste.))
si daca ai fost u in club eu is preoteasa))
Pai si ce te lauzi ca ai fost in club si te-ai distrat? Puteai sa zici doar ca ai fost in club si partea cu fata care o acceptat sa fie sarutata de ala. Si daca tu esti aia din pozavreao sa zic ca... tu in club la varsta ta? Si frateeeeee in club jucati adevar sau provocare? zici ca ati fost la ziua unei prietene. La club se danseaza nu se joaca adevar sau provocare. Se vede ca ai pana in 12 ani fata. Esti praf.
Buna! Fara suparare, ai consultat un medic? Sincer, cam trebuie. Daca este, eu iti platesc medicamentele(Daca exista asa ceva, la caputul tau), si iti inchizi contul. TPU nu este pentru tine! Sincer, ma asteptam ca tu sa pui intrebare "Sunt nebuna? Voi ce parere aveti?".
Nebuna nu e! e o tipa mai zapacita asa! si probabil stia ce prieten are langa ea. de preferat ar fi sa nu facem asa! dar daca ea asa a simtit asa a facut! important e ca sau distrat
Bananacantareata87 întreabă: