| july00 a întrebat:

Ieri am fost la intalnire cu acel baiat desppre care v-am zis ca m-am indragostit de el :X aveam niste emotiii,si imi era frica ca nu o sa zicem nimic unul catre celalalt,dar a fost minunat :X atatea am povestit.:X si acum vreau sa imi ziceti voi care a fost cea mai frumoasa intalnire a voastra, Dau funda celei mai frumoase!

7 răspunsuri:
| Bubulin4ik a răspuns:

A fost acum 7 luni in urma, ne cunoscusem pe net si nu ne ne-am vazut aproximativ 3 luni) cind ne-am vazut a fost ceva de neuitat, nu ma mai saturam sal privesc si sal sarut :X Iti doresc sa fii fericita!:*

| july00 explică (pentru Bubulin4ik):

Multumesc foarte mult scumpa ::*:* si eu iti doresc la fel!

| Bubulin4ik a răspuns (pentru july00):

:* Ai grija de tinetongue si de relatia ta, si nu uita intii de toate sa te pretuiesti pe tine!

| Havok83 a răspuns:

Mda din pacate eu nu am reusit sa o cunosc.Am cunoscut-o pe net si era la mare distanta fata de mine.Si o iubeam enorm iubeam tot ce avea ea mai bun mai ales inocenta aceea de copil.N-am avut ce face trebuia sa ma despart de ea pentru ca nu avea rost.Asta e se mai intampla si chestii din astea mai nefericite.

| july00 explică (pentru Havok83):

Imi pare rau pentru tine sad

| Azµre a răspuns:

Fiecare întâlnire cu o câte o fată este specială. Nu poți cataloga care a fost cea mai specială.
Întâlnirea mea specială numai vrei să o citești, cred că ai citit-o de mai multe ori până acum.

| simonafrumoasa a răspuns:

Cand l-am cunosct si pauzle din curtea scolii.