Motivul a fost ca o sa ne certam eu cu A din cauza lui(ce cocos mare se crede) si a zis ca nu vrea sa ne piarda pe niciuna.= intre doua nu te ploua dar nici bine nu-ti e.
Bate-i niste apropouri lui A, daca se poate, si vezi ce gandeste despre el si oricum EL, marele El nu-mi pare din ce ai scris mai sus ca te-ar place in vreun fel ci vrea doar sa se joace!
Pai cred ca el e nehotarat.Nu e bine sa,, cazi,, la mijlocul unei relatii. Tipul poate iese si cu a 3-a, dupa cum pare.
Prietena mea, ce ti-a dat el de inteles a fost ca vrea sa fie cu amandoua in acelasi timp si tu sa pastrezi secretul.
Nu faci nimic, lasa-l cu "A"
Nu renunti la el, ramai prietena cu el, oricum, daca v-ati sarutat, e ca si cum ati fost impreuna cateva clipe.
Daca esti foarte buna prietena cu ea nu ar trebui sa fi cu el, pentru ca poate ea tine la el si sunt mare sanse sa o ranesti. Dar daca el tine foarte mult la tine ar trebui sa-i spuna fetei cu care este ce simte... sa nu stea cu ea doar de teama ca o s-o piarda. Incearca sa vorbesti mai deschis cu el despre asta. Si gasiti o solutie impreuna. Dar daca tu ti la el si el la tine ar trebui sa luptati pentru voi. Succes :*.