Daca profesorul ar avea vreo 25 de ani
Uoke, revenim Nu, normal ca nu sunt de acord
Scoala`i scoala, nu?
[relatii denastea nu am avut si nu voi avea, dar in schimb mai beam si fumam cu profesorul de sport si ala de mate care nu faceam cu el ]
As elimina... fara discutie, din sistemul de invatamant orice profesor cu asemenea comportament! Pe loc... fara drept de apel!
Ar fi interesant sa fie o profesoara mai tanara care sa se dea la mine.eu as accepta.imi place de profa de romana, e super tare...
Ar fi interesant sa fie o profesoara mai tanara care sa se dea la mine, eu as accepta.Imi place de profa de romana, e super tare.
Sincer a raspuns gabriela inaintea mea si sunt total de acor cu ea, l-as da afara fara nici un regret si pe el/ea si pe elev/a.
Nu! In schimb mi-am vazut un profesor in timpul orei de curs cand 3 foste eleve au venit in clasa iar el le tinea pe picior le punea mana pe fund, picior si burta si glumea f... cu ele. Daca as fi putut sa iau o masura ar fi fost sanctionat f grav. Consider ca relatiile astea nu-si au rostu totusi frate unde se va ajunge cu lumea asta.
Am avut o relatie cu profesorul meu de psihologie, relatie care a durat 4 ani. din clasa a 10 pana la sfarsitul primului an de facultate. era tanar, necasatorit. s-a aflat in liceu din cauza unei profe care il placea pe el si era sa fiuexmatriculata iar el concediat.am scapat spunand aceeasi varianta cand am fost interogati...si nu...nu sunt de acord cu astfel de relatii dar asta e, mai gresim atunci cand ne indragostim