| SADBOI1111 a întrebat:

Ieri am întreținut relații sexuale cu prietena mea protejat si după ce am terminat am scos prezervativul sa verific dacă s-a spart si nu s-a intamplat nimic... azi mi-a zis ca o doare capul si putin burta trebuie să mă îngrijoreze ceva?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi, ca simptomele de sarcina nu apar DUPA 3 saptamani de gravidie, nu inainte.
Oricum, nu face sens nici sarcina, odata ce ati avut numais ex protejat. Asadar, durerile de cap si de burta, au alte motive, nu sexul vostru. Posibil: lipsa odihnei de noapte, posibil o criza de fiere, posibil o indigestie, posibil o gastrita samd.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Altele sunt cauzele. Simptomele sarcinii nu apar dupa cateva ore. Daca prezervativul era in regula, nu poate fi o sarcina. Mai informeaza-te si tu.

| Adry05 a răspuns:

...
1. CUM SA RAMANA INSARCINATA DACA PREZERVATIVU ERA INTACT?
2. Simptomele de sarcina apar dupa minim 3 saptamani de la contactul sexual riscant, nicidecum si niciodata a 2-a zi!
3. fetele sunt si ele oameni, au si ele dreptu sa le doara capu sau burta FARA SA INSEMNE CA E CICLU SAU SARCINA

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, nu iti facevprobleme ca ar fi ramas gravida. Durerile de care vorbesti sunt reactii ale oganismului ei in urma actului sexual avut cu tine.

| Andreeush a răspuns:

Nu, fiindcă nu sunt șanse să fie însărcinată.

| sofisis a răspuns:

Nu. Simptomele de sarcina apar cam dupa 4-5 saptamani de la formare.

| iarinaa a răspuns:

Nu ar trebui sa te ingrijorezi.