| Andreea_5453 a întrebat:

Ieri am mai pus o intrebare:

http://www.TPU.ro/adolescenti/help-ma-simt-rau-nu-stiu- suparata-trista-imi-place-de-un-baiat-dar-e-cu-un-an-mai -mic-ca-mine-si-il-vad-in-fiecare-zi/

Si as mai vrea sa va zic ceva.Imi place de el de anul trecut scolar(eu eram in clasa a 7a, el a 6a.Acum sunt cls a 8a, iar el a 7.Si anul trecut am facut rost de id lui, si cand i-am spus cine sunt mi-a dat ignor:|nu stiu ce sa zic.Acum am vazut ca cateodata trece pur si simplu si nici nu se uita la mine, alta data se uita:(. Si @onutzu a zis sa vorbesc cu el.Pff...nuprea am cum, mi-a dat igg, nu cred ca ar vrea sa vorbeasca cu mine, plus ca eu sunt mai timida:((. Si mai ales sa ma bag in viata lui, sa zic ce e bine si ce nu.Problema e ca eu sufar cand il vad asa, ca se duce cu baietii la fumat si chestii din astea:(.

Ce sa fac?! FUnda!

2 răspunsuri:
| Beibii a răspuns:

Andreea, poate se simte prost ca esti mai mare cu un an decat el, poate nu ii place aspectul tau fizic, sau il bruiezi prea mult. asta nu poti sti. daca esti timida, nu poti face nimic. el stie ca il placi?
daca da, poate ii place sa te tachineze, sa te faca sa te simti prost, iar el vrea sa fie interesant fata de prietenii lui. nu forta 'relatia'. lasa sa vina de la sine. daca nu te-a acceptat pana acum, nu poti face nimic. nu il poti controla, nu-i poti schimba dorinta. poate la randul lui ii place de altcineva, dar oh go on asculta-ma pe mine. nu-i mai da atentie, lasa-l in lumea lui, uita-l, asa e cel mai bine. arata-i ca poti. Funda?happy

| Thunder a răspuns:

"Pff...nuprea am cum, mi-a dat igg"

Ti-a dat ignore si in viata reala?

"Problema e ca eu sufar cand il vad asa, ca se duce cu baietii la fumat si chestii din astea"

Si care e motivul pentru care suferi? Nu vrea sa te ia si pe tine?

Poate omul nu te place si nu vrea sa aiba de a face cu tine.