| OoOooOOOOO a întrebat:

Ieri am mers la scoala normal, ca de obicei. Am vazut o fata destul de inalta, si foarte foarte frumoasa dar nu grasa, foarte slaba. era asa de frumoasa big grin
Eu sunt a 8-a. Ea intra intr-o clasa de a 5-a, si m-am mirat vazand ca e asa micuta. am fugit la ore ca deja intarziam, si in pauza m-am dus iar acolo crezand ca o voi intalni din nou. Chiar am intalnit-o, dar iesea dintr-o clasa de a 8-a. Am intrebat-o de ce la inceputul orelor intrase intr-o clasa de a 5-a si a zis ca intrase sa vorbeasca cu o fetita de acolo. asa am intrat in vorba cu ea. am stat cu ea toate pauzele si chiar am ajuns sa ma indragostesc de ea. Am aflat ca stam foarte aproape asa ca am invitat-o la un suc. acolo din greseala am varsat sucul pe ea si a fugit. Nu raspunde la telefon iar pe mess nu e. nu mi-o pot scoate din cap. este o fata incredibil de fermecatoare. oricine ar fi placut-o! ce sa fac? mentionez ca nu vreau s-o uit, vreau sa rezolv problema si sa fiu cu ea,

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Du-te la ea in clasa si caut-o! Ii vei arata astfel ca iti pasa de ea si o placi cu adevarat.

| xxxname a răspuns:

Buna...Eu tuturor astfeltongueunete in (pielea) locul celeilalte persoane si vezi, ce ar trebui sa faci ca sa te ierte. Sau alta varianta este sa o intilnesti din nou, si sa-ti ceri iertare, si s-o intrebi de ce s-a suparat, insa nu amenintator.

| Mikaaa a răspuns:

Pai du-te si ia-o de la o ora dupa sc si sarut-o dupa asta cereti scuze pentru faza cu sucul funditahappy?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cand o mai vezi spune-i ca o placi, si ai varsat suc din greseala pe ea. pana la urma toata lumea greseste. Poate va intelege.