| DoriB20 a întrebat:

Ieri am postat o poza pe insta dupa ceva vreme, iar fostul meu iubit(care s-a despartit de mine acum o luna si de atunci nu am mai vorbit) a dat follow la o gramada de fete noi.Eu cred ca o face ca sa vad eu pentru ca noi inca ne avem pe insa la follow si si pe Facebook si peste tot.Am vrut sa-l scot de la follow si de la prieteni pentru ca m-am saturat.Dar, o prietena de a mea zice sa nu fac asta pentru ca e lipsa de maturitate.De ce face ce face? S-a tuns chel(el avea parul lung) si iese prin toate cluburile el nefiind deloc genul inainte.O fosta colega mi-a zis ca l a vazut in club si era foarte trist si a vorbit urat cu ea(desi ei erau chiar prieteni inainte).Ce se intampla cu el? Oare sufera dupa mine? Btw, sta online in fiecare seara pana la 3-4 si inainte se culca la 12 maxim.Va rog fara raspunsuri gen ca sunt o obsedata, fiti politicosi. Inca imi e drag pentru ca ne am iubit foarte mult si nu ne am despartit certandu ne.

Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Buna!
In primul rand felicitari, esti libera!
In al doilea rand, din cate pot observa din intrebarile puse de tine legate tot de iubitul tau, situatia ta din punctul meu de vedere este clara.Tu esti o femeie tanara, frumoasa si iti place sexul, nu e o rusine, tuturor ne place si din aceasta cauza meriti pe cineva care sa te aprecieze, sa te iubeasca, sa-ti dea pana la urma ce-ti doresti, sa existe o reciprocitate, pentru ca anii trec si trec foarte repede si nu mai ai timp de toate.
Nu stiu care e problema fostului tau iubit, nu-l cunosc, nu ma pot pronunta prea mult, dar sunt multi barbati care isi doresc pe cineva ca tine in viata lor.
Eu cand aveam vreo 18 ani, acum multi ani, si m-am despartit de iubita mea, faceam aceleasi lucruri care se regasesc si la fosta persoana din viata ta, iesit in cluburi foarte mult, stat pe Facebook excesiv etc. Astea le faceam doar ca sa o fac geloasa pe fosta mea iubita si bineinteles ca pe Facebook stateam pe pagina ei analizand orice comment sau like.Eu credeam ca o fac sa realizeze pe cine a pierdut, dar mai mult imi faceam mie rau pentru ca cine face asemenea lucruri doar sa faca pe altcineva gelos nu are destula maturitate si incredere in sine.
Acum as aborda putin si partea aceea de follow/unfollow pe instagram.Nu e lipsa de maturitate sa tai persoanele cu care nu vrei sa mai ai contact, chiar e indicat pentru ca n-ai vrea sa le ai in feedback sau in notificari sa le vezi postarile din nu stiu ce shaormarie cu noua persoana iubita, yacks.Pe mine nici nu ma mai intereseaza fostele pentru ca s-a terminat, prieteni nu putem fi, doar iubiti si intotdeuna am ales sa tai orice legatura.
De asemenea, din ce am observat, el sufera foarte mult dupa tine, acum a dat cu capul si a dat bine.Eu te-as cauta sa vedem daca se poate sa ne impacam. Acum, bineinteles, daca tu chiar il mai vrei in viata ta, il poti apela sa-i propui sa va intalniti sa discutati.
Succes in viata amoroasa! O seara faina sa ai!

7 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Daca te cunoaste indeajuns de bine incat sa stie cum reactionezi in anumite situatii, ca asta de exemplu si sa zicem ca tu in situatia asta esti geloasa iar el stiind asta ..se poate folosi de chestia asta ca sa iti atraga tie atentia sau ca sa te faca sa suferi ( probabil vrea sa te faca geloasa si in modul asta fortandu-te intr-un fel sa te bagi in seama cu el ).
Posibil sa faca toate astea ca sa uite de tine sau are o problema de care tu nu stii inca de ea.
De aia sta prin cluburi si vorbeste cu alte tipe ( daca face asta ), ca sa ii distraga atentia ceva.

Oricum, din ce motiv te-ai despartit?
Daca nu vrei sa zici, doar gandeste-te daca exista vreo sansa de impacare, chiar vorbeste cu el direct despre asta eventual aducand o solutie la acea problema, care v-a facut sa va despartiti.
Daca crezi ca nu se poate reface relatie, nu mai fii masochista si lasa-i profilul in pace, concentreaza-te pe scoala, fa sala, plimba-te, i-ati un papagal, un jder, o igoana care numara bani, nu stiu. laughing
Daca stii ca nu se mai poate nimic cu persoana aia, nu ai de ce sa iti pierzi timpul si energia aiurea.
Nu esti maica'sa si nu ai nicio responsabilitate, daca ati descis sa va despartiti, aia e.
Mergeti pe drumuri diferite.Nici eu nu tin legatura cu fostele ca mi se pare o idee retardata, dar fiecare face cum crede ca e bine pentru el si cum i se potriveste.

| HadesSs a răspuns:

Nu inteleg care mai e problema ta daca nu mai sunteti impreuna e viata lui poate sa faca ce vrea cu ea, iar acum ca nu mai e cu tine poate vrea doar sa isi traiasca viata momentan si sa uite de tine. Nu mai sunteti impreuna ca sa ii spui ce sa faca si ce nu, daca nu iti convine ce face scoate-l de la prieteni de pe toate retelele de socializare si vedeti de viata ta.

| Elena9328 a răspuns:

Mamă. Deci mie una mi s-a luat sa ți vad postările.
Termină te dracu odată.
E fostul, ok?
De ce te mai interesează?
Pui pe x, y sa l urmărească
E imaturitate că nu i dai unfollow?
Hai sa ți zic eu ce înseamnă imaturitate.
Faptul că tot te vaiti aici.
Faptul că ai zeci de mii de postări legate de un om care îl doare in cur de tine.
Vede ți de viața ta, mă, fato, mă!

| Pool77 a răspuns:

Pai daca esti obsedata, ce altceva sa-ti spunem?

E fostul, se cheama fostul pentru ca e ceva ce trebuie lasat in trecut.
E treaba lui ce face de acum in colo, uita-l si mergi mai departe.
Sau poti sa stai dupa el si cand ii vine cheful sa va impacati, tu poti fi carpa lui.

Merge si asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, își caută pe cineva și e frustrat că și-a dat seama cât de greu e să-ți mai găsești pe cineva în ziua de azi... E frustrat că nu e obișnuit singur. Și ca să mai scape de stress și frustrare încearcă să le mai descarce pe tine, să te facă să vezi că el e independent și în căutare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si-a dat seama cum sunt femeile si incearca binenteles sa caute cât mai multe, daca incã il vrei inapoi mai bine te-ai intâlni cu el sa va impãcati, daca nu este pa in foarte putin timp se poate sa gaseasca pe alta.

| Oxxxxyyymirooon a răspuns:

Mai bine nu te minti singura. daca ar fi suferit si ar fi vrut cu adevarat sa va impacati ti-ar fi dat macar un semn sau ceva. Cat de greu n-ar fi va trebui sa treci peste.