Hm...poate fi o pacaleala sau poate fi de la baiatul respectiv. Eu una zic ca e de la el. Cine stie poate te place si nu stie cum sa ti-o zica
Păi...Logic vorbind, da cred ca el ti le-a trimis.Dar n-avem de unde să știm. Pînă l-a urma ce conteaza cine a fost? Contează gestul.
Daca ar fi el, poate nu vrea sa-ti zica dintr-un motiv.
Sa zicem ca ai dreptate, dar care ar putea fi motivul? (trandafirul rosu este floarea mea favorita si el stie asta!) adica daca tot "nu ma place" de ce mi-ar fi dat floarea mea preferata, dar cu mine azi nu a vb deloc, doar mi-a luat apararea in fata unui baiat, si m-a privit...
Sa stii ca trandafirul rosu simbolizeaza dragostea si puritatea... Daca un baiat vrea sa-ti dea o floarea cea mai potrivita ar fi trandafirul.
Poate nu a vrut sa ii spuna ei, datorita faptului ca el lear trimite s-ar putea sa te placa si asta ar fi modul lui de ati aduce la cunostinta
Daca tipul e de traeaba cu siguranta a fost el. Daca tipul e nesimtit si se tine mereu de sotii a fost o farsa. Sper ca te-am ajutat!
Apropo, tipul spune ca nu ma place. dar in ultima vreme s-a schimbat ceva la el... poate privirea poate comportamentul, sincer nu stiu exact ce, dar s-a schimbat ceva! ma simt diferit in preajma lui! mersi anticipat de ajutor!