| LeeJiEun a întrebat:

Ieri am pus o intrebare despre cum sa scap de emotii la o intalnire si apreciez raspunsurile dar acum a intervenit altceva.
Ieri am acceptat sa ies cu el si a ramas pe maine dar. maine e ziua fratelui meu si eu am uitat complet in momentul cand vorbeam cu el. Data trecuta cand m-a invitat in oras l-am refuzat pentru ca a intervenit ceva iar acum nu stiu cum sa ii spun fara sa se supere.
As vrea sa ii zic adevarul da poate nu ma va credea si va spune ca mereu inventez ceva sa scap de el (cel putin, asa cred eu). Nici nu vreau sa il supar...
Cum sa ii spun? sad

Multumesc mult.

6 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Pai iesi cu el dimineata si seara stai la aniversarea fratelui tau.

| BiuL a răspuns:

Te intalnesti cu el mai devreme, gen ora 16 si la 18 poti sa fii acasa sa sarbatoresti cu fratele tau. Ce e asa complicat? Eventual te scuzi fata de fratele tau, il anunti inainte ca vei intarzia putin.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu il inviti sa participe.Sunt convins ca va refuza si astfel vei rezolva problema fara prea multe explicati. Daca accepta ceea ce nu cred, il prezinti ca fiind colegul tau cu care te intelgi cel mai bine

| MskDesign a răspuns:

Daca fratele tau da o petrecere, il poti invita.

| Azpilicueta a răspuns:

Poti spune ca familia este pe primul plan in viata ta si daca doreste sa fie si el pe locul 2 ca pe locul 1 este familia tahappy Va intelege daca te place si daca are ganduri serioase cu tine da va intelegehappy
-Nu este bine sa-l amani findca baiatu poate crede multehappy

| achilles9966 a răspuns:

Si baietii sunt oameni, doar explica-i si apoi spune-i ca ramane sa va vedeti a doua zi sau ceva de genul, poti sa adaugi ca il vei suna tu ca in semn ca vrei intalnire cu el cu adevarat (le place baietilor cand fata suna si aduce vorba de intalnire).