Se poate, depinde cat de adanc ti l-a bagat.sau poate te-ai speriat tu pentru ca facuse asta prima data
NU exista test de virginitate! ce tot minte fetita aia?
Daca nu erai suficint de excitata de asta te poate durea.
Nu am de unde sa stiu daca mai esti sau NU virgina. pot doar sa ma dau cu parerea si cred ca da.
DUPA ce ai facut sex atunci nu mai esti virgina. Himenul se poate rupe din multe motive si himenul nu inseamna virginitatea.
Virgina NU mai esti deci prima ta noapte de dragoste s-a dus, virginitatea nu o pierzi cand te penetreaza o pierzi cand iti daruiesti corpul acelei persoana pentru a obtine placeri sexuale. Tu nu mai esti virgina si prima ta noapte de dragoste a fost consumata.http://psiholog-irinanovac.blogspot.ro/......cisiv.html
Ce test?
Este un test pentru asta si daca nu sti ce test du-te la farmacie.
daca nu ai inteles nu mai raspunde, te rog, fata vrea sa stie daca mai este virgina sau nu, nu insarcinata pecum cred eu ca ai inteles tu
Din cate stiu eu nu exista teste de virginitate, exceptand controlul ginecologic
Este foarte posibil asta, depinde cat de adanc a intrat degetul sau cat de brutal a fost el, se poate si de la unghie sa te fi zgariat, daca si cand o sa faceti dragoste o sa fie tot asa de brutal nu e de bine
Mai, daca iti spun ca nici ginecologul nu are cum sa-si dea seama daca mai esti virgina sau nu, ma crezi?
Asa are grija in sensul ca m'a intrebat daca ma doare sau daca vreau sa se opreasca doar ca el de felul lui e mai brutal la chestiile astea.
Pana la acea mare noapte de dragoste ar fi cazul sa va informati de pe net ce si cum stau lucrurile cu actul sexual, multe fete au ramas cu sechele dupa primul act sexual, cati ani aveti?
Eu 17 el 19, el are experiente sexuale in spate doar eu sunt incepatoare
Are experiente sexuale si e brutal? numai u bolnav sau un nestiutor se compoarta asa, scuze dar am mare dreptate
Doamne ce minte să aibă să zică test de virginitate...
Imi poti lasa un id ceva printr'un mesaj daca se poate.
Nu esti dezvirginata...ca sa fii dezvirginata trebuie sa ti se rupa himenul :* sugereaza-i prietenului tau sa fie mai delicat :*