| XXXL a întrebat:

Ieri discutam cu o prietena treburi de fete, cind o aud ca ma intreba ceva, care mie mi se pare aiurea rau de tot, despre prietenul ei, prima a fost daca ma simt atrasa de prietenul ei si daca ma simt atrasa si de ea? a doua ca il iubeste mult pe prietenul ei dar este atrasa si de femei, dar prietenul ei nu stie acest lucru si vrea ca eu sa-i spun lui ca suntem prietene intime, nu vreau sa o ranesc deoarece tin foarte mult la ea si marturisesc ca nu am vazut si nici nu mi-a dat de banuit ca ar fi bisexuala, va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac

Răspuns Câştigător
| niki a răspuns:

Faptul ca ai o prietena bi, mi se pare super cool, poti sa incerci si sa descoperi lucruri noi sau...nu! dar daca ti-a marturisit asta inseamna ca insemni mult pentru ea, asa ca eu te-as sfatui sa o sprijini si sa ii fi prietena daca altceva nu te intereseaza! la noi in tara lucrurile astea inca sunt privite ca niste lucruri interzise si gresite, asa ca are nevoie de sustinerea ta. bafta

6 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Sa iei un par si sa joci rolul lui Tepes si ea al tatarilor... cand aud de gay/lesby/bi imi vine sa ma duc pe lume... unde naiba o ajuns lumea asta!

| XXXL explică:

Coolbanana, ce cauta un minor la categoria asta? auzi cine face pe moralistu, ala care are 13 ani si vrea sa-si faca gagica de 14 ani, huu-la la laughing

| TheSpecialOne a răspuns:

Ba 1st era invers faza 2nd nu mai conteaza si 3rd vad ca esti si tu cam gay de sustii, a?

| XXXL explică:

interzis minorilor!

| Zenithf a răspuns:

Sa o duci la biserica, poate o ajuta. De multe ori, persoane normale este posibil sa simta tentatia de a 'experimenta', uneori lucruri anormale, este bine insa sa isi stabileasca clar ce este ea si ce nu. Adica daca este bisexuala sau exista doar o tentatie de a experimenta.
In lumea 'moderna', a fi gey a ajuns sa fie o moda, sa fi anti-gey este vazuta ca o limitare. Dar exista si oameni care sustin ca atractia homosexuala este o boala vindecabila. Biserica este, sau ar trebui sa fie, primul pas spre vindecare.

| Karina_9366 a răspuns:

E orietena ta totusi trebuie sa o ajuti in situatiile grele ca doar sunteti prietene,eu nu am o problema cu bi de aceasta te sfatui sa vb cu prietena ta daca chiar intr-adevar simte aceasta atractie si daca chiar este sigura ca vrea sa urce o alta latura a vietii, daca vezi ca ea chiar isi doreste acesta si este sigur de simturile ei discuta si convingio sa faca ea singura acest pas sa vb ea cu prietenu ei ca asa o sa fie cel mai bine, este prietena ta nu o lasa l greu chiar de ea este bi.Succes si sper sa faci o alegere corecta sa nu faci sa sufere nimeni din acesta incurcatura