| valentyna a întrebat:

Ieri dupa ore am fost la ex-ul meu ca suntem colegi si am avut un proiecte de facut...ai lui nu erau acasaa am incepu s facem proiectu l`am si terminat dar dupa el a inceput s ma pupe, s ma mangaie si chestii de genu si pana la urma am facut sexstraight face...nu ne-am despartit decat de o saptamana:-

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asa, adica va folositi unul de trupul altuia ca sa obtineti placere facand sex sportiv, in afara unei relatii. Nu sunteti nici primii, nici ultimii.

| monyk a răspuns:

BUna, se pare ca nu ai pus o intrebare... dar totusi din cate ai povestit, eu cred ca nu ar fi trebuit sa cedezi, a fost alegerea ta, dar daca nu mai esti cu el, nu trebuias sa te lasi, acum ce s-a intamplat, v-ati impacat, sau a fost doar o partida de sex si doar atat, sau va veti intalni doar sa faceti sex si gata...cum a ramas cu voi? Daca sunteti iar impreuna atunci e ok, dar nu uita de protectie, daca nu esti cu el...depinde acum si din ce cauza v-ati despartit, e alegerea ta, iti doresc mult bine si sa fi iubita!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Si ce ai vrut sa ne intrebi? lasa-ma sa ghicesc... daca esti insarcinata cumva?

| oz a răspuns:

Vad ca tu ne-ai relatat ceva...nu ai intrebat...asa ca o sa intreb eu.
De ce ai postat aici?

| Spy a răspuns:

Poate ca asa a crezut ca poate sa iti dovedeasca iubirea fata de tine.happy sau poate asa a simtit oricum nu trebuia sa te lasi purtata de val.NU te-ai intrebat de ce ai facut-o? poate sa asa ai simtit, poate chiar il iubesti altfel nu o faceai puteai sa il refuzi.stiu ca este greu dar daca vroiai se putea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa, si intrebarea?

| valentyna explică:

Nu mi-ai aparut toata intrebareastraight faceel a sps ca ma iubeste mult si vreau s intrebe daca voi credeti ca face asta asa ca s`a obisnuit sau ca inca ma mai iubeste? eu l`am intrebat si mi-a sps ca ii face multa placere cand o facem si nu inteleg daca simte atate pentru mine dc a vrut o pauza?