Asa, adica va folositi unul de trupul altuia ca sa obtineti placere facand sex sportiv, in afara unei relatii. Nu sunteti nici primii, nici ultimii.
BUna, se pare ca nu ai pus o intrebare... dar totusi din cate ai povestit, eu cred ca nu ar fi trebuit sa cedezi, a fost alegerea ta, dar daca nu mai esti cu el, nu trebuias sa te lasi, acum ce s-a intamplat, v-ati impacat, sau a fost doar o partida de sex si doar atat, sau va veti intalni doar sa faceti sex si gata...cum a ramas cu voi? Daca sunteti iar impreuna atunci e ok, dar nu uita de protectie, daca nu esti cu el...depinde acum si din ce cauza v-ati despartit, e alegerea ta, iti doresc mult bine si sa fi iubita!
Si ce ai vrut sa ne intrebi? lasa-ma sa ghicesc... daca esti insarcinata cumva?
Vad ca tu ne-ai relatat ceva...nu ai intrebat...asa ca o sa intreb eu.
De ce ai postat aici?
Poate ca asa a crezut ca poate sa iti dovedeasca iubirea fata de tine. sau poate asa a simtit oricum nu trebuia sa te lasi purtata de val.NU te-ai intrebat de ce ai facut-o? poate sa asa ai simtit, poate chiar il iubesti altfel nu o faceai puteai sa il refuzi.stiu ca este greu dar daca vroiai se putea...
Nu mi-ai aparut toata intrebareael a sps ca ma iubeste mult si vreau s intrebe daca voi credeti ca face asta asa ca s`a obisnuit sau ca inca ma mai iubeste? eu l`am intrebat si mi-a sps ca ii face multa placere cand o facem si nu inteleg daca simte atate pentru mine dc a vrut o pauza?