| janynn a întrebat:

Ieri eram foarte hotarata : " gata, mi-am uitat fostul. nu ma mai gandesc la el! nu-mi mai pasa, numai conteaza, a fost, e trecut. " but it's funny how life can go sometimes. Un mesaj poate schimba multe. iar mai multe mesaje pot schimba si mai multe. Nici nu mai stiam ce voce draguta are, si cum ma face sa zambesc cand rade. Si cum imi zice lucruri super-adorabile, si cum ma face sa vreau sa vorbesc ore intregi cu el. Imi e dor de el, imi e dor de toate momentele impreuna, imi e dor sa imi spuna ca ma iubeste si ca sunt importanta pentru el. Il iubesc! Chiar il iubesc! Sunt in stare sa tip chestia asta in fata unei multimi.
Dar. Mai e si celalalt tip. pe care nu il iubesc; pentru ca nu am cum. sunt cu el de 3 luni, dar. de cand l-am cunoscut ma tot gandesc la el. si ma face sa-l vreau, si. ma atrage intr-un fel; ma face sa continui sa-l am pentru ca stiu ca o sa fie al meu intr-un final. Suna ciudat, dar. nu am ce face. Ma face sa zambesc cand imi da mesaje, si cand zice si el chestii dragute ( mai rar asa. dar macar zice! ) si. oh.
" Hotaraste-te ce vrei! " mi-a spus o prietena; dar cum sa te hotarasti intre tipul pe care il iubesti si tipul care te face sa-l vrei din ce in ce mai mult si sa nu poti renunta oricat de mult ti-ai dori sa o faci?!?! HELP!

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai aleraga tu mult dupa 2 iepuri ca sigur ramai si cu buza umflata si cu 2 palme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu fostul nu mai ai nici-o sansa, nu? De ce nu dai o sansa altei iubiri big grin?

| MihaRa_4489 a răspuns:

Acum ce sa zic...nu stiu de ce te-ai despartit de fost, crezi ca nodul il poti netezi? Eu cred ca nu, o iei babeste si faci o lista cu plusuri si minusuri si atunci vezi care dintre cei doi va cistiga.

| Carina_8521 a răspuns:

Wow.asta e cu adevarat o situatie dificila.dar, daca esti draguta, ce s-a intamplat cu fostul? are pe alta? pentru ca nu stiu, daca il iubesti, eu una nu as renunta la el.totusi, te mai iubeste?