O aventura, dar se poate transforma intr-o relatie serioasa. Depinde de voi.
Hhmm.din ce ai spus tu reiese ca te place si vrea sa fie cu tine (bine dar nu sunt 100% sigur de asta dar astea cu "intr`una se juca cu mine","se oprea in fata mea si imi lua mainile sa-l imbratisez si se plimba asa cu mine prin casa prin fata tutoror", inseamna ca te place, in privinta:"ma lovea cu perna peste fund" si " ma ridica in brate ma arunca in pat si sare peste mine" inseamna ca e posibil sa vrea sa aiba o aventura cu tine (ca astea inseamna niste pervesiuni, daca ma intelegi ce-ti zic) sper sa te fi ajutat.
E cam indraznet baiatul.
Totusi nu e bine sa judecam.
Te-ai gandit sa-l intrebi ce intentii are?
Nu stiu ce sa-ti spun, stii foarte bine ca aparentele inseala,, dar un singur lucru e sigur TE PLACE...mai intai intereseaza-te ce fel de baiat ii si iti vei da seama imediat ce vrea de la tine... Daca e un afemeiat intr-adevar vrea sa se culce cu tine dar nu se stie daca vrea numai asta.Si daca aflii ca e un tip ok la locul lui inseamna ca vrea sa fie cu tine!:* :* Multa bafta! Sper sa aiba intentii bune si sa fii cu el daca si tu vrei asta!
Tu in ce ai vrea sa se transforme? Pana nu incerci nu vei afla.Totusi incearca sa il tii in suspans, nu ii ceda asa de repede si referitor la intrebarea ta e evident ca te place.Intentiile nu pot sa i le ghicesc dar tu trebuie sa fii cea care sa descopere ce vrea de fapt de la tine. Discuta serios cu el si ai grija sa nu cumva sa te pacaleasca in cazul in care tu vrei o relatie serioasa.Nu pierzi nimic daca incerci si mai ales daca iti place tipul
Pai.mai bine il lasi putin in suspans, sa vezi daca renunta, sau nu.de acolo iti dai seama...cred!
Pai cine stie, poate chiar te place. De ce nu incerci sa fii cu el, poate se primeste ceva.
Toate raspunsurile care le primesti iti va da rezultatul pe care-l sti deja. Acela e confuzia: "e posibil sa ma placa, dar e posibil si sa vrea doar o aventura". Eu iti spun doar sa fi cu bagare de seama. Nu te va ajuta raspunsul meu. Dar orice ti-as fi spus tot in confuzie te lasa.
Hmmm...cred ca baiatului acesta i s-au cam aprins calcaiele dupa tine :...ai grija. poate vrea doar o aventura.dar nu se stie niciodata.bafta multa:*