Imi pare rau ca adolescentii nu primesc educatia sexuala necesara si trebuie sa invete de pe internet lucrurile astea. Nu ai cum sa ramai insarcinata. Acest lucru se poate intampla doar prin sex vaginal daca ejaculeaza inauntru.
Problema este ca nici de pe internet nu invata.
Ei discuta intre ei si daca unul sau una spune o tampenie, toti o cred.
Dar cea mai mare problema este ca mai contrazic si pe cineva care le spune ceea ce este normal.
Asa proasta esti, doamne ce intrebari idioate, nu ramîi insarcinata decat daca el ejaculeaza in vaginul tau din poolă nu din limbă, ce varsta ai 5 ani?
Mor aici lesin aahah mamma mea.tu erai desteapta rau!
Genul asta de intrebari si chiar intreaga categorie 'dragoste&sex' cred ca a fost creata special pentru jasmina si nivelul celor ca dansa! sper ca atunci cand dansa nu va mai fi pe aceasta minunata platforma sa fie mentionata in 'hall of fame TPU', pe o pagina dedicata celor mai ilustri 'trolli de clasament'! cei care nu au facut nimic altceva decat prin perseverenta sa intre ani de zile la rand, zi de zi si sa posteze aici aberatii! este un merit al lor
Nu, trebuie să îl pui să ejaculeze în vagin, în zilele fertile. Asă cum ați încercat voi, nu funcționează!
Raspunsul e nu...
https://media.tenor.com/KHu0RQ8IWI4AAAAC/troll-detected-troll.gif
Prietena mea asa a ramas insarcinata, dupa ne-am casatorit si am plecat in luna de miere la cabana 3 ursuleti!
Si s-a găsit cu cei 3 ursuleti?
Da, am fost 4 urusuleti care am dat la ursoaica.
Multumită ursoaica?
Acu e, era nesatula.
Ce ati facut voi e ca si cum ai conduce fara sa citesti legislatia...
Raspuns final : nu poti fi gravida!
Bananacantareata87 întreabă: