Bine iti face. Te pedepseste si ea acum. La un moment dat, fetele se enerveaza si se satura cand iubitii nu iau treaba in serios, drept urmare le aplica o pedeapsa buna sa tina minte, sa nu am ifaca si data viitoare. Fi tot asa, umil si cere-ti iertare, flori, ciocolata, etc. Daca insisti si ai rabdare, totul va reveni la normal. De asemenea, discuta cu cea, sau scrie-i ca sti unde ai gresit - si spui unde ai gresit, ca iti pare rau, etc, etc. Iti faci si tu ceva procese de constiinta.
Poate am fost prea directa, dar ti-am spus cum gandesc fetele, cel putin 95% dintre ele.
Uite dacă ar fi toți băieții asa ca tine. La fel a făcut și iubitul meu la prima greșeală mi-a trimis flori și a început sa plângă. Dar a continuat sa facă greșeli și a crezut ca doar plansul rezolva tot și eu sunt bună și o sa îl iert mereu. Uite eu zic sa îți dai seama cât suferă ea și ca ar trebui sa o recuceresti și totodată sa te schimbi Pt totdeauna. Neînțelegeri poate vor mai exista dar gândește-te mereu și la ce simte ea. Eu zic sa continui gesturile frumoase și sa ii demostrezi ca ai face orice sa o recuceresti. Du-te o data la ea exact când nu se așteaptă fără sa o anunți și fa un gest frumos, explică-i cât de rau te doare ca ai ranit-o și acum înțelegi ce simte ea. Femeile au nevoie de atenție și multe dintre noi nu o căpătam de aceea la început nu exista atâtea certuri pentru ca exista fascinația aia a iubiților sa se descopere.
beausingurlamasamea întreabă: