| andu92andy a întrebat:

Ieri m-am certat cu prietena mea si mi-a zis ca ar vrea sa-i dau timp de gandire in ce priveste relatia. De ieri imi raspunde cu indiferenta la mesaje, exceptand un sms care suna cam asa "iti bati joc de tot ce fac pentru tine. nu ma vezi, sunt invizibila si lipsita de orice importanta. iti descarci nervii pe mine, imi vb la intamplare, ca stii perfect ca te iert repede. vreau sa ma gandesc daca mai merita sa iti fiu alaturi". Mi-a cazut cerul in cap, n-as fi crezut ca va veni momentul in care sa se sature. Sunt idiot, o inteleg. Dar ca toti prostii, vad abia acum cand e indiferenta cat de dureros e pentru ea cand sunt eu asa. HELP! I-am trimis un buchet de flori prin sora ei si i-am atasat un bilet cerandu-mi iertate. Nu vreau s-o stresez, dati-mi o idee ce ar mai fi de facut. Multumesc celor care mi-au raspuns ieri

2 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Bine iti face. Te pedepseste si ea acum. La un moment dat, fetele se enerveaza si se satura cand iubitii nu iau treaba in serios, drept urmare le aplica o pedeapsa buna sa tina minte, sa nu am ifaca si data viitoare. Fi tot asa, umil si cere-ti iertare, flori, ciocolata, etc. Daca insisti si ai rabdare, totul va reveni la normal. De asemenea, discuta cu cea, sau scrie-i ca sti unde ai gresit - si spui unde ai gresit, ca iti pare rau, etc, etc. Iti faci si tu ceva procese de constiinta.
Poate am fost prea directa, dar ti-am spus cum gandesc fetele, cel putin 95% dintre ele.

| dudis32 a răspuns:

Uite dacă ar fi toți băieții asa ca tine. La fel a făcut și iubitul meu la prima greșeală mi-a trimis flori și a început sa plângă. Dar a continuat sa facă greșeli și a crezut ca doar plansul rezolva tot și eu sunt bună și o sa îl iert mereu. Uite eu zic sa îți dai seama cât suferă ea și ca ar trebui sa o recuceresti și totodată sa te schimbi Pt totdeauna. Neînțelegeri poate vor mai exista dar gândește-te mereu și la ce simte ea. Eu zic sa continui gesturile frumoase și sa ii demostrezi ca ai face orice sa o recuceresti. Du-te o data la ea exact când nu se așteaptă fără sa o anunți și fa un gest frumos, explică-i cât de rau te doare ca ai ranit-o și acum înțelegi ce simte ea. Femeile au nevoie de atenție și multe dintre noi nu o căpătam de aceea la început nu exista atâtea certuri pentru ca exista fascinația aia a iubiților sa se descopere.