anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

straight faceieri m-am despartit de fostul nu pentru k nu-mi plk de el ci pentru ca ma minte imi spun prietenii lui k el e afara si mie imi spune nb k se pune sa doarma, si il vad si eu si cand i spun k ai liber nici ca-i pasa merge in continuare si atat...am fost in club cu prietenii lui si cica i-am facut in ciuda cu unu cu care m-am pupat din intamplare asa i-a spus celui mai bun prlaughing iar apoi aflu ca pe el il doare in **** de mine..si totusi nu stiu baiatu asta mi-a facut ceva nu-l pot uita nicium si am fost A2a oara cu el ..cum as putea sa ma razbun....mai e faza ca a stat cu mine si numai ca s-o facem dar eu nu cred adica eu cred totusi ca a tinut la mine asa..macar un pic dar vreau sa-l fac sa-i para rau cum pot face astA? nu-mi ziceti k nu e bine ce fac sunt decisa sa ma razbun!

6 răspunsuri:
| AngelGirl5 a răspuns:

Nu trebuie sa te razbuni... poti sa-l faci sa-i para rau si daca-l ignori... fara sa-ti dai seama, ii va parea rau. Iti zic asta din experienta proprie. Cauta-ti pe altcineva, iesi si distreaza-te, fi tu. Da-l dracu pe el ca nu merita. :*

| Mell1321 a răspuns:

Nu iti spun sa nu te razbuni, dimpotriva laughing bafta sa ai, ca din cate vad, cam merita laughing. Fi indiferenta, fa-i in ciuda cu prieteni de ai tai sau de ai lui, nu conteaza, arata-i ca nu iti pasa de el, tu ai trecut peste despartire, ca esti fata mare si orgolioasabig grin si nu iti pasa de el si de cei din jur si ca chiar daca v-ati despartit viata nu s-a terminatbig grin. Good luckwinking

| razzvan27 a răspuns:

Eu cred ca esti cam mica si prostutsa! :happy

| Bbyblue16 a răspuns:

Nu te razbuna stand cu prietenii de-a lui sau de a tai, sa te pupi cu alti sau chesti de genuu pentru ca el o sa isi dea seama, cel mai bine ar fi sa il ignori, indiferenta doare cel mai tare. Mult succes :*

| MyRi a răspuns:

Cei slabi se razbuna
Cei puternici iarta
Cei destepti ignora

| love4ever_2822 a răspuns:

Prin a te razbuna dai de inteles ca ai fii imatura.eu nu te cunosc, nu pot sa te judec, dar nu are rost sa te razbuni.parerea mea.adica ati fost impreuna, v-atidespartit, asta e...NEXT!