Da-i o sansa! Toti meritam o sansa.E normal sa vrea sa te atinga.Il atragi fizic si te doreste, e ceva normal cand iubesti.
P.S : asculta de Mishlin care a zis ca "barbatii spun absolut orice" mare om...dar poate ne explica si noua ce inseamna "absolut".
Vai tu ce simpatica esti.dar hai sa.ti spun un lucru pe acest site intri sa dai oamenilor niste raspunsuri daca vrei.nu sa faci corectari gramaticale sau sa iei seama ce a raspuns unu sau cum a raspuns ca nu tea intrebat nimeni nimic.asta ti.o zic asa intr.un mod dragut ca poate ai uitat de ce esti aici.
Tu chiar crezi?! Din comportamentul mentionat de tine ne dam seama ca minte de ingheata apele! Dupa impacare(bag mana in foc) o sa incepea iar cu presiuni asupra ta! ca pana acum asa-i? da-i pace la derbedeu ala.gaseste-ti unu mai cuminte, mai de doamne ajuta! bafta!
Draga mea eu atat iti spun.baietii ar fi in stare sa spuna absolut orice doar pentru a ajunge unde isi doresc.acum totul ramane la aprecierea ta ce vei face.succes in a lua decizia corecta
Nu ...sa nul crezi si prietena mea a facut la fel s-a culcat cu ea si s-au despartit a doua zi si el s-a dus dupa acea la prietena ca mai buna a prietenii mele
Pai, ce sa spun.Eu sunt baiat.Desigur ca barbatii fac orice ca sa se culce cu o fata...dar, pune-l la incercari! sa vedem daca chiar te iubeste si vrea sa va impaca-ti sau doreste sa se culce cu tine! I-a decizia corecta!
beausingurlamasamea întreabă: