anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri m-am intalnit cu fostul meu iubit si mi-a zis ca inca ma place, m-a pipait, dar eu i-am spus ca nu mai poate fi nimic intre noi pentru el vrea doar sa se culce cu mine.
El mi-a raspuns ca ma doareste si in felul acesta, dar a zis ca ma iubeste f mult si ca va continua sa astepte sa ne impacam!
Dupa ce mi-a zis asta mi s-a topit inima!
Ce ar trebui sa fac acum?

23 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Da-i o sansa! Toti meritam o sansa.E normal sa vrea sa te atinga.Il atragi fizic si te doreste, e ceva normal cand iubesti.
P.S : asculta de Mishlin care a zis ca "barbatii spun absolut orice" laughing mare om...dar poate ne explica si noua ce inseamna "absolut".

| Mishlin a răspuns (pentru T4ny4):

Draga mea daca nu faceai tu aceasta remarca nici nu putem sa dorm sa stii multumesc profesoara de romana scrie in fruntea tawinking

| Cosmiinna a răspuns (pentru Mishlin):

Gata mă, că nu dăm teza la română laughing).

| T4ny4 a răspuns (pentru Mishlin):

Uite,vezi? Ce suflet bun am? Acum vei putea dormi! Am s-ajung in Rai.

Da draga mea exact acolo ai sa ajungi.sa.mi trimiti o telegrama cand ajungi acolo sa imi confirmi cele spuse de tinewinking

Am sa pun o vorba buna si pentru tine!:*

Nu multumesc draga mea.acel loc poti sa il pastrezi numai pentru tine.big grin

Vai! Dar ce suflet altruist! Iti multumesc din toata inima! Meriti o zi cu cruce rosie din calendar!laughing

Vai tu ce simpatica esti.dar hai sa.ti spun un lucru pe acest site intri sa dai oamenilor niste raspunsuri daca vrei.nu sa faci corectari gramaticale sau sa iei seama ce a raspuns unu sau cum a raspuns ca nu tea intrebat nimeni nimic.asta ti.o zic asa intr.un mod dragut ca poate ai uitat de ce esti aici.

Si ce sfaturi folositoare! Imi vine sa plang de emotie! ti-am zis eu cu ziua aia in calendar laughing

Daca tu consideri ca nu dai sfaturi folositoare nu.ti mai vad rostu pe aici.asa ca mai bine da tu un delete la profil.si mergi si preda limba romana.sau religia povestind cat de buna esti tu.

Si-am sa te dau drept exemplu! Cel mai bun student al meu! Daca mai ai intrebari legate de limba ta materna, ma gasesti aici! Hai te pup!

Pai da dar daca eu am gresit si tu esti profesoara mea inseamna ca nici tu nu stii prea bine cu ce se mananca limba romana.asa ca lasa.te de meserie.

Fluturas,am observat ca nu numai ca nu stii sa scrii, stai cam prost si cu cititul!

Ia auzi tu nebuno tu mai auzit tu citind si ai remarcat ca nu stiu sa citesc.nu te mai crede asa importanta draga mea pentru ca nu esti.si nu te mai sparge atat in figuri cu romana ta impecabila ca deja mi s.a luat de tine.

"tu m-ai" pisoias, mi-este suficient sa vad cum scrii.Nu mi-as dori sa te aud citind laughing Si modul tau de-a te exprima e foarte interesant.Hai,nu te mai enerva atat! Nu-i face bine ficatului.

| DNSK a răspuns:

Tu chiar crezi?! Din comportamentul mentionat de tine ne dam seama ca minte de ingheata apele! Dupa impacare(bag mana in foc) o sa incepea iar cu presiuni asupra ta! ca pana acumhee hee asa-i? da-i pace la derbedeu ala.gaseste-ti unu mai cuminte, mai de doamne ajuta! bafta!

| MyFirstLove a răspuns:

Daca vrei sa suferi mai mult dai o sansa!
Sunt multi baieti pe pamant happy

| adyy33 a răspuns:

Sa o ingheti! rolling on the floor

| T4ny4 a răspuns (pentru adyy33):

Meriti fundita!laughing

| Mishlin a răspuns:

Draga mea eu atat iti spun.baietii ar fi in stare sa spuna absolut orice doar pentru a ajunge unde isi doresc.acum totul ramane la aprecierea ta ce vei face.succes in a lua decizia corectawinking

| Kanade a răspuns:

Nu ...sa nul crezi si prietena mea a facut la fel s-a culcat cu ea si s-au despartit a doua zi si el s-a dus dupa acea la prietena ca mai buna a prietenii mele

| Darthsader a răspuns:

Pai, ce sa spun.Eu sunt baiat.Desigur ca barbatii fac orice ca sa se culce cu o fata...dar, pune-l la incercari! sa vedem daca chiar te iubeste si vrea sa va impaca-ti sau doreste sa se culce cu tine! I-a decizia corecta!