Intotdeauna! sub 1% din raspunsurile mele sunt serioase
Mersi
Claudiu, un prieten de-al meu a spus un lucru foarte important despre femei. Arata-le ca le placi, NU ca ai nevoie de ele. Tu exact asta faci, ii arati ca ai nevoie de ea si ca esti dependent. Nu asa vei rezolva problema. Dragostea e unul dintre cele mai complicate jocuri si tu trebuie sa inveti asta. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre cum sa cuceresti o fata iti recomand cu incredere site-ul http://artaseductiei.ro. Asa cum i-a ajutat pe multi, am incredere ca te va ajuta si pe tine;).
O seara placuta iti doresc.
"sunt disperat. o iubesc. oare ma place?" asta inseamna nevoie.
Si a batut joc de tine scuza ma ca spun asa dar asta i realitatea cred ca esti prea usuratic iar persoanele gen tie sufera enorm in viata!
Pai ai, dar sa scrii pe ea care e, sa stim si noi
Nu de alta, dar poate tragi vreo basina si te trimit sa te speli pe dinti
Are 7 ani saracu mai lastil, fi ''barbat'' daca iti place mai stai pe langa ea si poate o sa iti iasa ceva.
"a spus ca ar mai vrea sa mergem impreuna la alimentara."
Serios acum, intalniti-va undeva in parc, in oras, la un suc.
Buna. Nu ai cum sa o iubesti doar pentru ca ai vazut-o o data la alimentara. Daca vrei neaparat sa o vezi, ai rabdare sa intre pe mess, si abordeaz-o. Dar daca vrei invit-o sa mergeti in alt loc. undeva in parc de exemplu, sa vorbiti si sa va cunoasteti. Si stai calm, de abia o cunosti. Nu trebuie sa fii asa de disperat, chiar daca vrei sa o mai vezi. Va fi bine.
beausingurlamasamea întreabă: