| Andandut a întrebat:

Ieri mergeam cu prietenul pe strada,deodata apare una cu o rochie foarte scurta.El se uita mirat la ea si-mi zice: vai,ce rochie scurta are asta,cum poate umbla asa pe strada, parca e o parasuta. Apoi mai mergem noi cat mai mergem si il vad ca se tot uita dupa alte fete asa subtil.Deci nu s-a oprit,tot a continuat sa "analizeze" pe altele,dar de data asta fara sa main scoata vreo vorba. Eu nu i-am spus nimic,l-am lasat asa in legea lui, dar m-a deranjat,deoarece e pentru prima oara cand il vad ca se uita dupa fete de fata cu mine. M-a mirat atitudinea lui de ieri,nu s-a mai intamplat niciodata asta timp de un an petrecut alaturi de el.M-am simtit rau din cauza atitudinii lui si inca ma mai simt.Ce credeti ca urmarea? Bine,vreau doar niste pareri, stiu ca nu aveti cum sa stiti ce e in mintea lui dar vreau niste pareri, sfaturi in legatura cu ce v-am povestit.Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| sweetsunrise a răspuns:

Draga mea, stai linistita asa sunt toti baietii! Pana la urma daca se uita ce fac? Cu uitatul raman si eilaughing. Poate i-a placut aceea fata in fusta scurta dar, fi sigura ca nu si-ar fi dorit sa porti tu aceea fusta.Asa fac majoritatea baietiiloe, este ok atata timp cat nu o poarta iubitele lor.Desii nu o spun, baiaetiilor le place ce este al lor, sa vada doar ei..nu toata lumea. sper sa nu faci greseala sa iti achizitionezi si tu o garderoba mai vulgara deoarece nu cred ca prietenului tau i-ar convenii sa vada si prietenii lui ce ar trebui sa vada doar el.Si pana la urma nu trebuie sa te stresezi mereu cu imbracamintea.Nu uita ca cele mai frumoase momente, sunt fara haine! Sper ca te-a ajutat sfatul meu:d:*:*

7 răspunsuri:
| Noone4u a răspuns:

Buna. In general baietii se mai uita si dupa alte fete chiar daca sunt cu prietena, si poti fi sigura ca se uita dupa fete si atunci cand nu e cu tine, lucrul asta dupa parerea mea nu o sa va afecteze cu nimic relatia, atat timp cand nu le lasi pe altele sa se dea la el si invers. Sper ca te-am ajutat, succes.

| iluminous a răspuns:

laughing)) ma faci sa rad. el se uita la cea cu fusta scurta deoarece il atragea. Vazand ca l-ai surprins a aruncat si el pastila ca ii sta urat imbracata asa. Crede-ma ca ar fi vrut-o! ce urmarea? nimic in mod deosebit,doar se uita dupa fetele care aratau bine.winking cand iesi cu el,cand te vezi cu el, surprinde-l de fiecare data. nu iesi mereu cu el imbracata la fel, parfumata la fel sau incaltata la fel. uimeste-l, surprinde-l, atrage-l si vei vedea ca nu va mai urmari alte fete

| BLeur a răspuns:

Bună.

Băi nu vă înţeleg..sincer, se mai uită şi el că naah aşa sunt toţi băieţii. Trebuia să-i spui şi tu ceva, nu trebuia să-l laşi aşa. Dar tu gândeşte-te dacă eşti împreună cu el deja de 1 an nu te va înşela şi doar faptul că " analizează " alte fete, nu-i o crimă... Orice băiat face asta, indiferent că este cu altă fata împreună sau nu este.

De acum în colo, când se mai uită spune-i ceva, numai fi aşa tăcute că se învaţă.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| ℓσνє a răspuns:

Bunahappy!
Cand iesi cu el ar trebui sa fi mai sofisticata sa zic asa, ca sa se uite numai dupa tinewinking

| sellieania a răspuns:

Salut intreabl de ce asa se poarta si se uita la alte fete daca te are pe tine alaturi, Nu trebuie sa fi pocait, timid sau prost ca sa ai ochi numai pentru iubita ta! Trebuie numai sa iubesti happy. Atata timp cat simti ca ai langa tine ceva perfect, de ce sa te uiti la toate impuritatile? asta e dreptatea se mai uita si el!

| Tanyutza_Ella_1995 a răspuns:

Ar trebui sa vb cu el si sa clarificati lucurile si sa-i spui ca te deranjeaja ca sa uita dupa alte fete, cred ca o sa te inteleaga

| alexamicuta a răspuns:

E BAIAT e si normal sa se mai uite dupa fete dar daca intrece masura mai atragei atentia