anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri mi s-a intamplat ceva mai diferit.
din gluma in gluma sa aflat ca imi place de o fata iar acea fata era chiar in fata mea...
azi acea fata se uita mereu la mine/dupa mine.ma saluta etc. ii place de mine? intre clasa mea si clasa fetei nu e decat peretele deci ma poate vedea de cate ori ieseam pe hol.( si chiar asta facea.se uita la mine). o fi ceva inte noi? e doar o iluzie?
P. S. fata are prieten( parca) pe un coleg de la mine din clasa cu care ma inteleg foarte bine.
acum vreau sa imi spuneti parerea voastra...ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| Niros19 a răspuns:

Ar fi posibil cel putin la tine se uita spre deosebire de mine laughing dar daca e o placere mica trebuie sa incerci si tu sa iti petreci timpul cu ea sa o ajuti ca sa dezvoltati ceva intre voi deci norocbig grin

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu te exprimi cum trebuie. "O fi ceva intre noi?" Cum sa fie ceva intre voi? laughing Nici nu v-ati vorbit si mai ai si aceasta pretentie? Sti ca noi nu avem cum sa-ti dam raspunsul 100% sigur nu? Cred ca da, ori asta ori vrea sa afle mai multe lucruri despre tine. De ce nu o intrebi? Nu ti se pare mai simplu asa. Sau nu neaparat sa o intrebi, dar sa vorbesti cu ea.

| mirunaana a răspuns:

Trebuie in primul rand sa vezi daca are prieten.cand va intalniti incearca sa faci o conversatie.sa nu fie doar salutul si atat.intreaba-o ce mai face. daca e libera sambata si daca nu vrea sa iesiti la un suc.(asta daca nu are prieten)

| Amada_5274 a răspuns:

AI GRIJA.laughing
eu am iesit cu prietenul cele mai bune prietene si nu a iesit bine.Gandeste-te ca e o fata gasesti alta. Dar un prieten nu ti-l faci usor.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu va cer doar parerea nu mai mult.