| STEFANXxX a întrebat:

Ieri o prietena buna de-a mea mi-a propus sa ne intalnim, doar pentru ca ii dor de mine(doar prieteni). Cand ne-am intilnit nu era cum am crezut eu, adica credeam ca vrea sa imi spuna ca ii place de mine.Dar din pacate am avut alta problema.Prietena mea m-a vazut de departe pe mine si pe ea si suparata a plecat,eu vroiam sa ma duc,dar off,dati sa le spun pe nume, prietena mea Lory, iar cealalta prietena Karolina.Deci am vrut sa ma duc la Lory sa-i explic totul, dar Carolina m-a sustras.Mai tirziu cand am petrecut-o pe Carolina ea m-a sarutat.Ciudat,noi suntem prieteni inca din clasele primare.

Vreau sa spun ca mi-am dat seama deodata ca Carolina ma place,dar de ce nu m-a intrebat daca am prietena,ce ii voi spune daca imi va recunoaste in dragoste.Dar poate nu e indragostita de mine, of, nu stiu.Important vreau sa stiu ce sa-i spun lui Lory, nu stiu sa-i spun asa ca ea sa nu fie prea enervata.

Ajutati-ma cu ce puteti TPUcrying

Răspuns Câştigător
| BlondinaDeea a răspuns:

Incearca sa o linistesti si explica-i ca, Carolina tea sarutat prin surprindere si ca tu pe ea o iubesti si ca la ea ti nu la Carolina si spune-i ca tu nu simti nimic pentru Carolina si ca o sa fi mai atent cand esti in preasma Carolinei ca sa nu se mai repete istoriahappy
bafta:*

2 răspunsuri:
| Alexandru_Cornaci_1989 a răspuns:

Frate esti f...t orice ai face trebuie sa vezi care te iubeste cu adevarat si le zici la am2 adevarul care te iarta si daca iti place de aia care te iarta stai cu ea daca esti mulumit!