| ElySiKazy a întrebat:

Ieri prietenul meu mi-a bagat mana in chiloti si a inceput sa ma mangaie si m-a intrebat daca mi-a placut... dar eu nu am simtit nimic cu toate ca i-am zis ca mi-a placut straight face
de ce nu am simtit nimic? a facut el ceva gresit. sau ce?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| madalinaaa89 a răspuns:

In ce sens nu ai simtit nimic? Nu te-a excitat, sau u te asteptai sa ajungi la orgasm?
In cazul in care nu te-a excitat, e si el de vina(poate nu a stiut exact unde sa te atinga) dar si tu esti( ori te gandeai in alta parte, ori nu esti atrasa de el)
Iar daca tu vroiai sa ajungi la orgasm... puteai sa astepti mult si bine.Nu e imposibil, dar necesita mai multa rabdare, tinand cont ca nu intra in calcul penetrarea.

Data viitoare(daca va mai fi o data viitoare) mancati niste ciocolata, nuci sau beti un pahar de vin inaintewinking

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ce vroai sa simti? Cat timp te-a mangaiat? 2 min? Si deja vroiai sa ajungi la excitare? laughing

Abh
| Abh a răspuns:

Nu esti pregatita pentru asa ceva. O fi din cauza varstei!?

| TeoPT a răspuns:

Păi tu te aștepți să ajungi la orgasm doar prin atingere?
Roagă-l să te mâgâie pe acolo vreo jumătate de oră dacă vrei să simți ceva.
Baftă

| Anca a răspuns:

Mai, eu cred ca daca te simti atrasa de un om, ar trebui sa te excite numai gandul ca te atinge.
Daca te-a si mangaiat in zone intime si tu n-ai simtit nimic, ma indoiesc ca esti asa atrasa de el...

| Pitic a răspuns:

Poate a facut prea incet tongue sau tu erai prea incordata si te gandeai la altceva.

| Alexakos a răspuns:

Daca zici ca te-a mangaiat la pasarica si nu ai simtit nimic, atunci poate sa fie faptul ca poate aveai emotii(desi nu vad) sau nu a "mangaiat" el cum trebuie, ca sa -ti bage cineva mana acolo si sa nu simti nimic numa asta poate fi, nu stie cum sa"mangaie"

| GyeBaek a răspuns:

Poate nu teo mangaiat unde trebuie.

| elenaA_9063 a răspuns:

Simplu. N-ai simtit nimic pentru ca n-a facut ce trebuia... laughing

| Niros19 a răspuns:

Eu tot ce am de zis e ca sunt de acord cu anca ar trebui sa te excite

| alynutza_4886 a răspuns:

Pai saracu nu stie cum sa mangaie clitorisul...aratai tu, iti cunosti mai bine corpul ca el si sti ce iti place si ce nu.

| alynutza_4886 a răspuns:

Aaa sau sa incerce cu limba daca vrei u desigur.winking