| IIIx333III a întrebat:

Ieri prietenul meu s-a despartit de mine. Sunt total demoralizata... Am plans ore in sir aseara si nici acum nu ma simt mai bine. Totusi, am prieteni care ma ajuta. Vecinul si totodata colegul lui mi-a spus ca o stie pe actuala lui pentru care m-a parasit. A spus ca este de la el de la tara si ca o place doar pentru ca este clasa a 6a si are sanii mari... Eu una cred ca o sa se intoarca la mine, si desi sunt sigura ca o sa il iert, pentru ca il iubesc prea mult, nu o sa mai am aceeasi incredere in el. Pur si simplu m-a ranit. Mi-a spus direct "pa". Eu prima data am luat-o in gluma, dar a spus ca a cunoscut pe altcineva. Vecinul lui a spus ca el nu a cunoscut-o astazi, ca a mai fost cu ea. Desigur, inca il iubesc, mult! Dar nu pot sa trec cu vederea tot.

Am fost impreuna o singura saptamana si cateva zile, iar el s-a indragostit de altcineva. Nu cred ca este posibil! Nu vreau sa il mai vad, cel putin nu in zilele ce urmeaza. Daca el e interesat de aspectul fizic asta este. Eu chiar il iubeam, si inca il iubesc, dar il momentul de fata il urasc. El este unul din cei mai doriti baieti din scoala, foarte popular... genul de baiat perfect.
Dar el mi-a spus mie cum este cu adevarat. Daca as lasa la iveala toate secretele pe care mi le-a spus as putea sa ii stric reputatia, dar nu fac asta. Nu il pot rani.

Sincer, nu am un scop anume pentru care am postat asta. Vreau doar sa ma descarc undeva, sa primesc sfaturi, pentru ca tin totul in mine. As vrea sa tip dar nu ii pot spune mamei mele despre relatie. ORICE!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Hai sa fim seriosi, dupa o saptamana poti cel mult sa-l simpatizezi putin, nu sa-l iubesti. Pari indragostita de imaginea lui de baiat popular, nu de el in sine. Trebuie sa intelegi ca pentru a iubi o persoana trebuie sa-l cunosti foarte bine, cu defecte si calitati. sa-l vezi cum reactioneaza in situatii grele, sa ai incredere deplina in el, etc. Dureaza luni si luni pana te indragostesti cu adevarat de o persoana.
La fel si cu suferinta. Nu poti suferi dupa un aiat cu care ai fost o saptamana. Poti sa te prefaci (incat sa crezi si tu) daca asta te distreaza, daca ai impresia ca te face interesanta. Dar este usor hilar.
Mai bine spala-te pe fata, lasa tragediile de telenovela ieftina si comporta-te normal. Intelege ca intr-o saptamana nu v-ati cunoscut mai deloc si cand ati inceput sa va cunoasteti, el u te-a mai placut. Se intampla adesea.

Răspuns utilizator avertizat
| Arcusor a răspuns:

Stii ce spun eu sa il uiti caci fraieri de astia care se cred mari gagicari mereu o sa puta din urma lor a sperma uscata pe lenjerie intima si transpirtatie.Ei nici macar nu stiu de unde vin si unde se duc. Daca stai un pic si reflecti la ce a facut iti vei da seama ca si tu esti o prostuta ai stat cu el o saptamana si ceva si desi esti in labe dupa el.Nu asa se face treaba un cuplu calumea se face cu incredere,dialog,respect,adevarul gol golut si atentiile venite de la fiecare. Daca el a stat o saptamana si ceva cum ai spus tu si deja te-a inselat de ce ai mai sta cu el? Cautati un baiat calumea,sensibil,de treaba cu care sa poti vb orice, tandru, afectuos si grijuliu.Si data viitoare nu mai pune asa repede la suflet caci noi baietii suntem plini de "Smecherie" si la vrajit e chiar usor.Bafta si nu mai plange dupa un nespalat.

| RXN a răspuns:

Astea-s copilarii.Nu ai cum sa-l iubesti dupa nici doua saptamani.Te-ai atasat tu putin de el, il placi, dar nimic mai mult.Relatiile sunt in sine mult mai complicate decat atat.Nu-l cauta si lasa-l in pace.Vei vedea ca nu dureaza mult si o sa-ti treaca.Iesi cu prietenii,relaxeaza-te,ocupa-te de tine, lasa baietii, caci deocamdata nu merita.
Altii trec si peste casnicii ratate, tu nu treci peste o relatie de o saptamana? Ai grija de tine si nu te mai consuma aiurea.

| Castiel a răspuns:

O saptamana? BULLSHIT iubesti fizicul lui poate sau ca este popular/smecher :-J asta este genul profitoarelor din ziua de azi oricum sansele sa-l iubesti sunt extra mici! Tot zic cai iubesti fiziculwinking

| IIIx333III explică:

@Brigaela. Eu il plac de 6 luni, timp in care sunt sigura ca l-am cunoscut mult, foarte mult. Il iubesc si l-am iubit cu adevarat!

| Jack a răspuns:

Brigaela are dreptate, daca nu scria ea, eu iti dadeam in mare aceleas sfaturi numai ca as fi fost putin mai dur blushing!laughing ea te luat cu frumosul laughing!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca l-ai cunsocut mult, inseamna ca stiai ca te va parasi cu usurinta si ti-ai asumat asta. De ce sa plangi pentru ceva ce stiai dinainte ca se va intampla. Pana la urma iteleg ca ti-ai dorit asta.

| punkgirlloveyouzbang a răspuns:

Care baiat?