Nu era lichid seminal, ci secretie vaginala de la tine.
Barbatii stiu ca femeile sunt oarecum triste dupa dezvirginare, simt ca au pierdut ceva si probabil incerca sa fie cat mai dragut ca sa te consoleze, sa fie un moment frumos pentru tine, sa nu ramai cu traume.
Uite care e treaba angelinadark: daca esti convinsa 100% si esti hotarata inceea ce vreai, si simti ca o vreai s-o faci, atunci nu ai de ce sa dai inapoi, ca ori acum ori data viitoare oricum o sa te doara, cei cu voi fetelor, voi nu intelegeti, ca aici sinteti implicati nu numai voi dar si baiatii, daca e baiat de treaba si merita, in fine, vezi si tu cum e mai bine pentru tine...pa
Probabil a vrut sa te incurajeze, sa-ti demonstreze ca-ti este alaturi si ca te poti baza pe el, probabil l-a impresionat la randul sau reactia ta si a vrut sa te protejeze, sa te menajeze. Cert e ca a dat dovada de iubire adevarata si merita sa faci pasul acesta cu el, daca iti vei dori pe viitor.Insa ai grija data viitoare!
Eu cred că vroia doar sa te liniştească şi să fie alături de tine.De aceea te'a îmbrăţişat.
Incearca sa te protejeze cu dragostea lui sa nu te sperie sa fie totul mai usor data viitoare bafta