Eu cred ca ai dat dovadă de caracter! Si sincer mie mi se par baieti care o fac prima oara doar ca sa nu mai fie virgini penibili. Daca la tine s-a lasat asa usor inseamna ca si la altii poate te alegeai si cu o boala. Si faza cu "futaiul nu se mai intoarce" daca chiar arati cum te-ai descrisi o sa **** pana te insori cat nu au *** alti intr-o viata. Respect din partea mea, rari baieti ca tine!
Ia-o de nevasta, inseamna ca era constienta si ea daca si-a amintit ca ai refuzat-o
Ai facut bine dar vorbeste cu foate si poate te accepta acuma intreab-o poate o sa vrea! funda?
Ma sincer, in conditiile in care lasa-i o fata gravida si iti punea-i pofta in cui cu sexul o punea-i de mamaliga.Eh, mai gasesti tu alte ocazii. Daca vrei ia 50 de lei si du-te la un bordel (nu uita de prezervativ).Ba da ce ghinion ai avut cu prezervativul vietii ).
Ba pai cand am patit si eu asta la 15 ani su una de 17 intr-o tabara (bine ea credea ca am 18) par mai matur (la 14 ani aveam barba si 1, 72 m) i-am dat pe toti afara din camera am incuiat usa si dai... bine dupa mi-am loat batuta de la colegii de camera ca i-am tinut afara 3 ore da asta e partea 2... Oricum ai procedat bine parerea mea invit-o pe la tine