Off fi sigura ca nu este ceva intre ei. i-a trimis doar un mesaj simplu si tata a primit si telefoane de la foste colege cu care s-a inteles bine si au vorbit impreuna cu mama incearca sa il intrebi ca ce ai estea ea daca spune ca e doar o amica este ok cati ani ai daca nu te super
pa pa :p
De la un simplu mesaj nu ar trebui sa ajungi la o asemenea concluzie. Nu lua raspunsurile noastre ca un raspuns afirmativ sau negativ la intrebarea ta, e sotul tau si el iti poate spune mai bine in ce relatii se afla el cu aceasta fata.
Si tata primeste mesaje de la colege de servici' da nu cred ca e un motiv de ingrijorare... iar daca tu crezi ca este atunci eu zis sa mergi la tipa respectiva si s-o intrebi direct:p
Francesa...toti primim mesaje de Paste, Craciun asta nu inseamna ca au o relatie.Gandeste matur.
Nu.clar nu.sunt doar colegi de servici.si mi se pare corect sa dea mesaj cu o urare de paste.stai linistita:*
Eu cred ca a fost doar un gest frumos. Sotul meu a primit mesaje de la mai multe colege, dar mie mi s epare normal (si eu am primit mesaje de la colegi de ambe sexe). Eu te intreb sincer: tu la psiholog ai fost pentru gelozia asta?
Draga Francesa, pentru. o chestie minora ca aceasta nu este cazul sa crezi asa ceva! Prietenul meu primeste la orice sarbatoare mare, cate un mesaj-doua de la foste colege-prietene! Pt.asta trebuie sa ma supar?
Eu nu cred adica orce e posibil. dar tu fi precauta nu-i arata lui nimic sau nu-i zice nimic investigeaza tu totul, ca daca e sa fie ceva intre ei si tu i spui lui ce e cu sms-ul ala. sa nu fie el mai precaut.asa fa totul in liniste.bine sau poate sa nu fie nimic sa fie doar o simpla urare de paste...
Nu este nimic intre ei daca ii trimite un mesaj "Paste fericit...etc" fi sigura de asta stai linistita si nu te mai agita cand o sa-i trmita un mesaj de dragoste, atunci crizeaza.pa pa
beausingurlamasamea întreabă: