| andrada a întrebat:

Ieri stateam pe scari cu o colega si un baiat super dragut vine si isi pune mainile pe umerii mei si zice razand "nu mai sta aici si nu te mai speria asa usor" si apoi pleaca. Faza e ca nici nu il cunosc dar vreau sa ma imprietenesc cu el. Azi l-am cautat prin scl dar nu l-am vazut si apoi o prietena mi-a zis ca l-a vazut la magazinul scolii. Cv sfaturi? Vreau sa vb cu el dar nici nu il cunosc si ar fi cam aiurea sa trec pe langa el si sa-l salut cand nici nu stiu cum il cheama.
Funda+vot

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Numai pentru ca e dragut si ti-a vorbit frumos? Daca are prietena? Daca e un golanas? Nu te poti indragosti asa usor, numai pentru cateva cuvinte.Cunoaste omul si dupa aceea.

4 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Nu sunt vanator de funde,sau de voturi,niciodata de cand sunt pe TPU nu am raspuns la vreo intrebare pentru asta,ci pentru ca imi face o deosebita placere sa stiu ca ajut pe cineva cu un sfat,dar pentru numele lui dumnezeu,ce metoda mai buna de a vorbi cu cineva este sa incepi cu un salut,poate un zambet,o privire,dar tot va continua cu un salut,sau si mai simplu,fa rost de id lui de messenger,sau nr lui de telefon, nu il va supara crede-ma, si vorbesti cu el de la distanta sa vezi daca l-ar interesa o posibila relatie.bafta

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Si eu (fiind fata) fac asa la muti baieti din scoala(fie ei draguti sau nu) pe care nici nu ii cunosc.doar imi bat joc.dar acum, cine stie? poate te place.winkingsau poate a vrut doar sa faca putin mistowinking bft

| syntribate a răspuns:

Lasa-l ca mai sunt o gramada de baieti si mai draguti ca el. Ti-a placut atitudinea lui. Este indraznet si asta te-a dat peste cap. Dar daca este un baiat prea indraznet ce te faci? Nu dispera. Si daca se intampla sa mai dai fata-n-fata cu el, nu fa primul pas. Lasa-l pe el sa vezi daca te remarca sau daca a fost... o gluma doar happy Nu uita ca un baiat nu refuza o fata aproape niciodata si s-ar putea ca sa faci tu primul pas si sa regreti. Totul depinde in functie de situatie. Daca te-ar place, acel baiat cand te vede data viitoare iti va vorbi poate si din ce spune mai poti deduce una-alta happy

| BadLuckBryan a răspuns:

Aruncai priviri ucigatoare.