| babyloving a întrebat:

Ieri un baiat din clasa i-a dat o provocare baiatului de care sunt indragostita.Provocarea a fost ca cel pe care il plac sa ma sarute. Dupa ce a auzit provocarea el i-a spus celui de la care a primit provocarea ca o sa ma sarute daca o saruta si el pe o fata.Chestia e ca nu a mai spus nimic de provocare pana acum.Azi l-am intrebat daca ar fi sarutat-o baiatul pe fata aia m-ar fi sarutat.Dar nu stiu de ce tot evita subiectul si nu stiu cum sa il fac sa spuna ce simte pentru mine.Ce pot sa fac? Funda cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| ederaionela a răspuns:

Ii trimiti mess chestii din alea cum ca ce simti pentru mine 1 te iubesc 2 te urasc 3 esti pritena mea etc si vezi ce-ti raspunde poate ca o sa-ti trimita ca te place si daca nu merge il pui pe prietenul lui ca data viitoare sau pe prietena ta ca data viitoare la adevar sau prov sa-l intrebe ce simte pentru tin esau daca te iubeste bafta primesc fundita? sua merit macar un vot?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-l de manuta, du-l separat sa nul vada nimeni si intreaba-l direct ce simte

| Innuka a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el separat si sa i spui ce simti tu pentru el apoi intreaba-l mai discret nu direct ce simte el pentru tine :*