| butt3rfly16 a întrebat:

Ieri un prieten m-a invitat in oras si cand i-am zis ca accept s-a mirat(ca si cand nu s-ar fi asteptatstraight face) si apoi mi-a zis sa imi mai iau o prietena cu mine, dar nu aveam pe cine sa iau... dupa ctv min imi spune ca nu il lasa maiksa sa iasa afara dupa seara de revelion si a ramas ca iesim azi. Ce a vrut sa fie toata faza asta?
Daca m-a invitata in oras dc sa imi mai aduc si o prietena?! Si nu stiu daca azi ma mai invita... Voi ce credeti?happy

P. s:
sa nu se inteleaga gresit : el mi-a spus sa-mi iau o prietena cu mine nu vroiam eu sa iau pe nimeni

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Cred ca baiatul voia o companie in oras, dar nu voia sa se expuna cu o singura persoana. Pur si simplu simtea nevoia unui grup.

9 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Pai el vroia sa iasa cu tine ca sa-ti ceara prietenia poata si tu iti iei toata gasca de prietene dupa tine.
Mai frate, eu nu va inteleg pe cate unele!
Deci : Te invita baiatu in oras si tu mergi cu prietene! Da ce-i asta!

Pai ce are daca mergi cu el ¿ In primul rand : Te duci ca sa il cunosti pe el mai bine, nu? Si el de aia te invita. din acelasi motiv, nu ca sa asculte conversatiile tale cu prietena ta, despre baieti.

| butt3rfly16 explică:

Anca ai inteles gresit! El mi-a spus sa-mi iau o prietena cu mine...si atunci am inteles ca el mai vine cu cineva si ca eu sa nu fiu singura mi-a spus sa gasesc pe cineva care sa vina cu minehappy

| Sniper a răspuns:

Ti'a spus ca sa-ti mai iei o prietena cu tine, probabil pentru ca si el mai venea cu un prieten si vreea sa'i faca si aluia lipeala.
Asta ar fi cam singura explicatie.

Daca te'a invitat o data si esti cat de cat sigura ca te place, o va face cu siguranta si a 2'a oara.

| lololololol a răspuns:

Pai te'a invitat... sa va distrati, sa va cunoasteti mai bine poate.

| muffin94 a răspuns:

Eu zic ca poate chiar era sincer baiatul si nu l-a lasat maicasa. Dar daca nici azi nu "poate" inseamna ca e neserios si mai bine il lasi.happy

| Claudiu_7827 a răspuns:

Pai, in primul rand mai vine cu cineva pentru ca nu e pregatit sa aiba o intalnire de unul singur.
In al 2 lea rand, prietenul cu care a iesit fac pariu ca nu avea prietena. Avea nevoie de unawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vizata de catre respectivul, prietena ta cea mai buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oti vrea sa se cupleze cu prietena ta...ori vroia doar sa va faceti de capwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oti vrea sa se cupleze cu prietena ta... ori vroia doar sa va faceti de capwinking