Cred ca baiatul voia o companie in oras, dar nu voia sa se expuna cu o singura persoana. Pur si simplu simtea nevoia unui grup.
Pai el vroia sa iasa cu tine ca sa-ti ceara prietenia poata si tu iti iei toata gasca de prietene dupa tine.
Mai frate, eu nu va inteleg pe cate unele!
Deci : Te invita baiatu in oras si tu mergi cu prietene! Da ce-i asta!
Pai ce are daca mergi cu el ¿ In primul rand : Te duci ca sa il cunosti pe el mai bine, nu? Si el de aia te invita. din acelasi motiv, nu ca sa asculte conversatiile tale cu prietena ta, despre baieti.
Anca ai inteles gresit! El mi-a spus sa-mi iau o prietena cu mine...si atunci am inteles ca el mai vine cu cineva si ca eu sa nu fiu singura mi-a spus sa gasesc pe cineva care sa vina cu mine
Ti'a spus ca sa-ti mai iei o prietena cu tine, probabil pentru ca si el mai venea cu un prieten si vreea sa'i faca si aluia lipeala.
Asta ar fi cam singura explicatie.
Daca te'a invitat o data si esti cat de cat sigura ca te place, o va face cu siguranta si a 2'a oara.
Eu zic ca poate chiar era sincer baiatul si nu l-a lasat maicasa. Dar daca nici azi nu "poate" inseamna ca e neserios si mai bine il lasi.
Pai, in primul rand mai vine cu cineva pentru ca nu e pregatit sa aiba o intalnire de unul singur.
In al 2 lea rand, prietenul cu care a iesit fac pariu ca nu avea prietena. Avea nevoie de una