Vai
se pare ca nu prea il placi.
daca tineai si tu la el nu iti pasa de lume
si pr meu e mai mic la inaltime ca mine si totusi nu mi-e rusine cu el
daca te inter mai mult de lume atunci lasa l acum, inainte sa puna suflet.
POate il vezi u rocker si neglijent dar are si el suflet, si el poate chiar tine la tine.
Rocckerii pe care ii cunosc eu sunt tipi foarte inteligenti sau macar cu o personalitate placuta. Nu il stiu pe acesta, dar pentru prima data pe site-ul asta spun ca nu il meriti. Si nici el nu merita sa fie calcat in picioare chiar daca inca nu ai facut nimic de o superficiala ca tine.
Ce tii se rupe ce zice restul daca te simti bine cu el? Sau vrei un baiat cu patratele ca sa te simti bine si sa chemi prietenele sa i le admire?
Ai standarde joase si te ghidezi dupa aspect si gura lumii. Daca chiar iti place omul lasa-i in pace pe toti, sa zica ce vor; daca tii mai mult la tiparele sociale, atunci tine-te de ele si rateaza ceva ce ar putea fi frumos. A, si daca iul lasi in pace zi-i-o frumos ca asa ajung unii tipi misogini, ca sunt lasati cu ochii in soare pe motive stupide.
Tipare sociale? Asta iti infunda neuronii si simturile. Si daca te umilesc si te jignesc ce? Sau iti convine mai mult spiritul de turma? Lasa frica la o parte, ca nu te va lasa sa fii fericita, la fel si prejudecatile. bye
Fa o lista cu ce-ti place si una cu ce nu-ti place la el. ceea ce pentru tine inseamna calitate pentru altii poate fi defect si invers. cei din jur isi vor spune "e si ea ca el" sau vor face misto. listele te vor ajuta sa argumentezi. este alegerea ta si trebuie sa ti-o asumi.
Daca tie iti este rusine cu el, de ce mai stai cu el? eu cred ca daca il iubesti nu ar trebui sa iti pese de ce cred altii. Cel putin doar pentru ca e rocker si are un alt stil, nu ar trebui sa fii deranjata. Daca il iubesti il accepti asa cum este, fara sa tii cont de reactiile celor din jurul tau
Pai in primul rand tu nu iesi cu lumea ci cu el. Oamenii abia asteapta un subiect de barfa indiferent de aspect.Parerea mea:daca iti place tie si chiar il iubesti, restul nici nu ar trebui sa conteze.Ideea e ca trebuie sa te simti bine atunci cand esti langa el si sa nu fii stresata sau sa te rusinezi cand iesi cu el.
Succes!:*
Tu nu il meriti. daca asta iti pasa esti o papusa de plastic. sincer mi'as dori in prieten rocker dar na majoritatea sunt luati.ma rog.ideea ca rockerii sunt oameni desteptuti deci daca ajunge sa se uite unul la tine.e frumos.sunt oamenii cu care chiar poti vorbi
Daca tu tii la el n-are rost ca se consumi din cauza acestor lucruri. Lumea mereu o sa comenteze aiurea. Daca tie iti place asa lasa-i pe ceilalti in urma, daca te jignesc si te umilesc nu sunt cu nimic mai buni. Asa e turma de cele mai multe ori. ce nu e ca ei, e rau , ceea ce nu-i deloc adevarat.
Dar sa-ti placa tie de el. daca nu-ti place n-o sa poti sa treci peste astea, crede-ma. O sa se adanceasca din ce in ce mai mult si o sa iasa la suprafata candva.
Mda. din pacate, in ziua de azi, putini sunt oamenii care agreeaza rockerii. Pe mine ma atrag pletosii.si am avut un prieten rocker, am iesit cu el fara sa imi pese de ce spune lumea, desi toti se uitau urat la noi si intrebau daca suntem amandoi fete.
Nu ar trebui sa tii cont de ceea ce zice lumea, daca ar fi sa te iei dupa majoritatea persoanelor din romania, cel mai probabil ai iesi cu tzigani/manelisti.
Continua sa iesi cu baiatul ala, mai ales daca simti ceva pentru el. Nu are rost sa strici o relatie din cauza oamenilor pe care probabil nici nu ii cunosti!
FREEDOM1998 întreabă: