De virginitate s-ar putea sa-si dea seama daca e baiat destept, dar s-ar putea sa fie si foarte abstract, pentru ca nu mereu e la fel cu reactiile corpului. Pe de alta parta, s-ar putea sa nu ii pese de virginitatea ta decat pentru a te trata cu maximul de grija prima oara ( daca e cuc apul pe umeri).
Cu minciunile, mare grija, au picioare scurte. Incearca sa fii sincera si mai ales cu tine! S-ar putea sa fie doar un impuls sexual ( toti avem momente din-astea si ajungem sa suferim ulterior, cand ne dam seama ca am investit gresit sentimentele).
Daca el ezita, nu inseamna ca nu te place, poate chiar e innebunit de tine si si-ar dori cu ardoare sa va tavaliti, dar exact asta face, vrea mai intai sa se asigure ca nu e pacaleala, ca nu veti suferi in zadar, ca va potriviti.
Faptul ca nu iti dai seama de puterea ta de seductie imi spune ca ori esti prea tanara pentru asa ceva, ori ca nu ai suficienta incredere in tine. Nu trebuie sa faci ceva special pentru a ajunge in pat cu persoana potrivita, totul vine de la sine din ambele directii.
Ia-o incet, sa nu considere ca doar asta vrei. Sau chiar doar asta vrei?!
Din cate vad, il cam "sperii" cu aceasta nerabdare.
Ghideaza-l subtil in asa fel incat sa creada ca el conduce ostilitatile.
Celelalte mici minciuni nu se refera la faptul cu tu esti virgina, dar ai facut totusi oral si anal?
Nu de alta dar este metoda prin care se pastreza aceasta"nepretuita" virginitate.
"Cum sa ii propun sa facem sex?"
Nu ii propune nimic. Asigură-te că sunteți într-un mediu sigur și... let it happen. O să vrea.
CITEȘTE BINE cum să faci.
Ai scris - eu as vrea sa fac sex cu el si cand ma saruta ma abtin cu greu sa nu sar pe el
- mergi la el acasă - ÎMBRĂCATĂ ÎN FUSTĂ - când e singur sau dacă locuiește singur și stați pe camapeaua din sufragerie
- STAI LÂNGĂ EL pe canapea
- din vorbă în vorbă te apropii tot mai mult de el
- TU și doar TU faci asta - SARI ÎN BRAȚELE LUI - cu fața spre el și cu picioarele depărtate peste el și îl săruți
- el din momentul ăsta cât de PĂMPĂLĂU PROST este va ȘTII ce să facă și va ieși ce vrei tu
Așa fac femeile care vor sex cu un bărbat și ori merg la el ori vine bărbarul la ele.
A... Păi îl vei pierde. Pentru că ai mințit și nici măcar nu e impresionat de modelul pe care te-ai chinuit să îl reprezinți.
Când vede imaginea ta complet reală, se plictisește rău.
Și oricum, probabil vede minciunile alea de la distanță.
Un băiat inteligent și cuminte nu prea se încurcă cu una care minte de la prima întâlnire.
Iar minciunile în relație nu țin decât când ambii sunt foarte proști.
Ai scris - In plus i-am zis ca sunt virgina iar eu nu mai sunt. O sa se prinda prima data cand o facem?
Dacă nu are penis de 20 cm și gros de 5 cm s-ar putea ca TU să NU simți nimic când faci sex cu el.
Nu îți face probleme că ăla când o să te vadă că SARI peste el să nu LEȘINE de emoție și să îi MOARĂ de tot penisul.
NU tu ești cea care să dai EXPLICAȚII.
DECI
- faci mersul la el acasă îmbrăcată în fustă și SARI pe el
- dacă nu are penisul mare tu te faci că ai UITAT că ești virgină
- după sex te faci că te DOARE puțin și gata
Probabil că el s-ar prins că l-ai mințit și că vrei sa faci sex cu el fără voință lui. El, fiind un băiat cuminte, vrea o fata cuminte.
Pur și simplu lăsați totul să vină de la sine, faci ce simți chiar dacă simți să te urci pe el fa'o lăsați vă duși de val, și dacă ști cum să îți faci un bărbat să "te dorească" până acolo mai e doar un pas. Dovedește că ești femeie restul nu mai contează. Pur și simplu prin prezenta ta lângă el ar trebui să aibă un grad de excitație și de dorință ridicat.