| xSeVraJx a întrebat:

Ies sambata seara la intalnire cu o fata si nu stiu cum sa-i spun sau sa-i arat ca o plac, iar daca ii spun si ma refuza ce ar trebui sa-i zic sau cum sa procedez ca sa arat ca nu ma afecteaza?

Răspuns Câştigător
| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna,
Pe mine cineva m-a dat pe spate și m-am îndrăgostit de el. Secretul? Fii atent :
-Aspectul : Fetele mor după tipii care se îngrijesc și arata bine. Folosește un parfum, ia-ți haine curate și dacă nu ai facut-o deja, mergi la tuns.
-Fi sincer : M-a dat pe spate când a acceptat să imi vorbească sincer despre un anumit subiect. Dar fi subtil, prea multa sinceritate poate și strica.
-Bunele maniere : Fata intra prima oriunde (restaurant, curte, etc.), daca ii e frig îi dai geaca sau o iei în brate cu acordul ei, când vorbești cu ea o privești în ochi, NU INJURI/VORBESTI URAT.
La sfârșit îi spui sincer ce părere ai avut despre seară aceia, daca e o persoana de treabă și îi spui daca o placi.

4 răspunsuri:
| Eduard196 a răspuns:

Cel mai bun moment in care ii poti soune unei fete ca o placi este cel in care este aproape satula. Adica mergeti la restaurant de exemplu, mancati ceva si in a doua parte a mesei ii spui. Atunci femeile sunt mai predispuse spre romantism. Sunt studii facute pe tema asta

| NicoletaSimina a răspuns:

Sfatul meu este sa-i spui ceea ce simti cu adevarat cand vei fi pregatit.Nu grabi lucrurile si lasa lucrurile sa decurga de la sine.Propune-i sa va intalniti si sa vorbiti. Ofera-i o floare, dar nu fi prea romantic, fi putin mai detasat (comporta-te normal).Nu vorbi foarte mult (nu-i adresa numai tu intrebari, las-o si pe ea sa-ti adreseze intrebari). Faceti cu randul (o intrebare tu, o intrebare ea). Intreab-o ce hobby-uri are, daca a calatorit intr-o tara straina, unde i-ar placea sa calatoreasca.Nu fa greseala sa-i spui ca vrei un viitor cu ea, despre aceste lucruri nu se discuta la primele intalniri, asa o vei speria si va crede ca esti un obsedat.Pur si simplu, intreab-o lucruri marunte.Cand te va intreba ceva, raspunde-i prompt, fara sa detaliezi, pentru ca asa o vei plictisi.Pastreaza misterul.Priveste-o in ochi, zambeste-i des, razi la glumele ei, fa-i complimente (insa nu exagera, pentru ca o vei speria)..Secretul este sa ai rabdare si sa nu fortezi lucrurile.Stii vorba aceea "Cu rabdarea treci marea".Nu o intreba cu ce se ocupa parintii ei, sau cati frati are ea.Starneste-i curiozitatea cu intrebari simple, dar si cu raspunsurile pe care i le oferi la intrebarile ei.Ia tu initiativa si data viitoare (adica sa-i propui din nou sa va intalniti, asta daca va accepta).In cazul in care va accepta propunerea de a va intalni, este un semn foarte clar ca este atrasa de tine, ca este interesata de tine.In schimb,daca refuza de mai multe ori propunerea de a va intalni,inseamna ca nu e atrasa de tine si ca nu este interesata de tine,iar atunci trebuie sa-ti iei talpasita,sa faci un pas inapoi si sa te reculegi. Daca refuza sa te ia de mana,daca este tafnoasa,sau daca refuza sa o tii in bratele tale,daca se fereste sa o saruti, daca nu-ti raspunde la mesaje si apeluri, daca te minte, sunt semne concise ca nu te iubeste. Repet, nu grabi lucrurile. Sper ca te-am ajutat!

| domnuleu23 a răspuns:

Din moment ce iesi cu ea, nu crezi ca este de la sine inteles ca o placi? Nu inteleg de unde lipsa asta de logica in societatea noastra.

| AnonimulProb a răspuns:

Doar tu știi momentul acela, il vei citi singur. Tot ce trebuie făcut, este sa lași emoțiile.