Uite, citeste aici.http://www.contraboli.ro/cum-se-face-un-test-de-sarcina/comment-page-3/
Indicat ar fi sa fie prima urina.Imi amintesc ca te-am rugat sa mergi la un ginecolog dar vad ca preferi sa ceri pareri aici. E viata ta dar gandeste-te si la sanatate.Chiar daca a folosit prezervativ exista virusi(cum ar fi HPV-Human Papilloma Virus)care sunt foarte contagiosi si se iau prin simpla atingere a organelor genitale.HPV-ul e responsabil de marea majoritate a cancerelor de col uterin aparute la varste tot mai fragede(chiar si 20 de ani).
Deci dupa cum vezi poti sa ai mai multe probleme nu numai o posibila sarcina.Mergi la medic, indiferent de cati ani ai.
Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.trebuie sa te duci la politie sa depui plangere impotriva tipului, stiu ca este greu, dar asa este bine, pentru a te proteja si pe tine, si pe alte fete care risca sa pateasca ce ai patit si tu
testul de sarcina se face la minim 10 zile de la contactul sexual, deci se poate face, dar daca ai zis ca a fost cu prezervativ, atunci sunt sanse mici sa fii insarcinata
si iti mai spun odata, du-te si fa plangere la politie
Bună.
Testul iese şi după 7 zile de la contactul sexual.
Dacă în situaţia ta a ieşit negativ, este dereglarea hormonală pe fond emoţional.
Sunt teste de sarcină care se fac în orice moment al zilei.
Mergi la un ecograf pelvian şi un control medical ginecologic.
Pa, pa.
Imi pare rau.prin ce ai trecut este greu de imaginat .
testul de sarcina se face la 14 zile dupa intarzierea CM, astfel ca tie ti-a venit, totusi. se poate sa fi tinut putin datorita inceperii activitatii sexuale, totusi ar fi mai indicat sa iti faci testul, pentru linistea ta
cat despre trauma prin care ai trecut, nu cred ca ai puterea de a trece, cu atat mai putin fara ajutor.
Buna
pai daca a fost cu prezervativ, nu cred ca ai motive sa t ingrijorezi. Acum noi nu-ti putem spune daca ai ramas sau nu pentru ca nu suntem ginecologi, ci doar ne dam cu parerea. Saftul meu este sa te duci la ginecolog sa-ti faci un control. e mai bine decat sa vi aici sa pui intrebari la care nu o sa gasesti un raspuns exact.
Testul facut la 34 de zile de la contactul sexual are siguranta maxima, indiferent daca este facut din prima urina de dimineata sau din urina de peste zi.
Imi pare foarte rau pentru tine
Incearca sa faci un test de sarcina cat mai repede cu putinta si vezi ce iese. Nu cred ca esti insarcina daca totusi zici ca ti-a venit ciclu iar el a folosit prezervativ insa nu este exclus, exista totusi o mica sansa.