Suna-l si spune-i ca doresti sa faci o plimbare sau propune -i sa te insoteasca la achizitionarea unui obiect tehnic la care el se pricepe mai bine. Mira
Aceeasi problema o am eu cu o fata, de la niste simpli amici s-a apropiat de mine fara sa-i dau vreo speranta sau ceva, dupa un anumit timp cat am fost plecat, m-a sunat si mi-a spus ca s-a indragostit de mine, dar eu i-am spus ca nu pot fi cu ea, ca nu-mi place de ea, ca eu vad in ea o amica foarte buna, ca o sora dar nu o vad ca pe o iubita nu stiu de ce, si acum mai ies asa cateodata cu ea prin oras, dar nu mai este ca inainte, eu stiu ca ma place si ma abtin de la multe sa nu o fac sa se simta prost.
Tu poti sa-i spui ce simti si intreaba-l ce parere are el despre asta?
Poate ii place si lui de tine. Iesiti inca o data si vorbeste cu el despre asta.
Pai daca stii sigur 100% ca nu vrea las-o balta, stii vorba. dragoste cu sila... Dar daca crezi totusi ca poate poate, cand mai iesi cu el incearca sa-l iei de mana, sa-l saruti... ceva de genu, o sa-ti dai seama din reactia lui! Succes!
Nu e neaparat sa-i spui ca esti indragostita de el. Incearca sa-i dai semne, adica sa te comporti altfel... fa-l sa inteleaga singur ce simti... cine stie poate si el te place...