| Mihaela17R a întrebat:

Țigani acepta o nora româncă? Cum este viața unei românce printre țigani? Merită să renunț la tot ca să merg după el.El vrea să ne căsătorim suntem împreună de 7 ani acuma am 19. Îl iubesc dar îmi este frică de consecințe

11 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ce consecinte? Bine, nu-s eu cel mai bun prieten al tiganilor, dar cred ca nu-i d-ala care imi e mie nesuferit daca spui ca stai de 7 ani cu el. Vezi ca tiganii vor o nora virgina laughing

Da nu inteleg, de ce ne intrebi pe noi si nu pe el?

Despre ce consecinte este vorba?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Copilo de eram tactu, te incuiam in camera si iti dadeam o bataie de nu iti mai trebuie tie tigani in viata ta si as chema politia si as face cel mai urat scandal din tara sa ma vada toti, sa merg la maruta, la gherghe in emisiune si saa runc cu noroc in natia tiganului tau sa ma vada toata tara, numai sa nu te casatoresti cu el. dar cum nu sunt si ca sa iti raspund la intrebare e alegerea ta, ori alegi sa fi om normal si sa urmezi o facultate unde te asteapta distractie si onenight stand-uri ori te mariti cu tiganusul si faci copii schimbi scutece si o pupi in fund pe soacra si restul clanului

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta 7 ani de relatie? ti-ai nenorocit copilaria... halal parinti nu au facut nimic?

| Emilian65 a răspuns:

In 7 ani nu ti-ai dat seama daca mama soacra te iubeste sau nu? Daca el te iubeste inseamna ca nu vei avea probleme cu mama soacra.

| Fatamuntilor a răspuns:

Esti cu el de la 12 ani? Oau!
Parintii tai ce zic?
Eu zic sa stai in banca ta.De obicei tiganii isi aleg pe ei din comunitatea lor.

| minrest a răspuns:

Eu unul nu cred ca sunt rasist, dimpotriva ii dusmanesc pe rasisti. Problema pe care trebuie sa o ai in vedere e ca tiganii sunt extrem de patriarhali. Asta ce consecinte are? 1. Femeia trebuie sa asculte de barbat. Daca il inseala, e posibil sa o si omoare, ca sa isi spele onoarea, oricum o lasa. Dar femeia nu are voie nici sa afle ca e inselata, fiindca ce face barbatul nu e treaba ei. 2. Femeia trebuie sa asculte de socri ( ouch!). Cateodata si de alte rude. Dar daca stati separat, nu e mare lucru. 3. Tiganii hotaresc ei pentru sotii, ce lucreaza, daca mai invata, cu cine umbla. 4. Eu personal cred ca ai fost virgina inainte de relatia cu el, dar daca totusi nu ai fost, vei fi extrem de uimita sa constati ca peste 20 de ani se redeaschide problema virginitatii. Dumnezeu sa te ajute.

| sofisis a răspuns:

Pai nu pricep, in 7 ani nu ai cunoscut si nu ai trait macar o parte din ce inseamna viata lui?
In 7 ani de zile nu stii care sunt obiceiurile familiei lui? Nu stii ce se asteapta de la tine? Nu stii ce "consecinte" ai?
Si mai grav, in 7 ani de zile nu ai reusit sa intelegi si sa adopti stilul de viata impus de el si familia lui si cu toate astea continui sa te gandesti la o casnicie cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa ai viata grea alaturi de el. poate el te iubeste, dar nu stiu ce sa-ti zic din partea rudelor sale. si daca nu e un tigan romanizat, nu cred ca ti-ar placea sa porti si tu batic in cap, fuste lungi si imbracata ca un curcubeu asa cum sunt tigancile. gandeste-te bine ce faci, ca daca te bagi in asta nu mai ai cale de intoarcere. a si ia in considerare ca poti si sa-ti iei bataie, unii dintre ei obosnuiesc sa-si altoiasca nevestele, acum nu stiu cum e el.

| CristinaSNC a răspuns:

Tiganu' e tot tigan, eu zic sa il lasi si sa iti vezi de viata fara el. Nu ca sunt rasista, dar am avut o prietena care -a incurat cu tigani si a ajuns sa faca trotuarul.
Treaba ta, dar nu te vad bine langa unul ca ei. Cine iti garanteaza ca nu te lasa sau ca nu te va lovi?
Mai bine il lasi, iti vezi de studi de viata.

| Kira5854 a răspuns:

De ce iti e frica daca sunteti de 7 ani impreuna, stiu si eu pe cineva care avea o relatie de 4 ani si s-au mutat impreuna, s-au casatorit si au si o fata de cativa ani. Daca el in 7 ani a dat dovada ca te iubeste si s-a purtat cu tine frumos, atunci el e alesul.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca il iubesti nu ar trebui sa existe nicio teama, asta doar daca sunt tigani murdari care obisnuiesc sa cerseasca, desi nu cred ca este cazul, sau daca sunt tigani autentici. Pentru ca tiganii autentici tin foarte mult la traditiile lor cum ar fi: ca fata sa fie tiganca ( la ei nu se accepta prin traditie casatoria cu o romanca) si bineinteles ca aceasta sa fie virgina. Oricum, oricum ar fi, daca tu il iubesti si te simti iubita si in siguranta alaturi de el, parerea mea este ca nu ai de ce sa iti fie teama, totusi in 7 ani banuiesc ca il cunosti foarte bine, sti de ce este in stare si cat de mult tine la tine. Draga mea, eu chiar sunt o persoana care nu prea suport tiganii, dar ii respect pe cei care muncesc, sunt curati si civilizati. De prea multe ori judecam dupa etnie, dar deseori noi romanii, suntem mai tigani ca tiganii. Respect tiganii care isi depasesc conditia de tigani.
Inca o data: Sfatul meu este sa va iubiti in continuare si sa treceti peste obstacolele care pun in pericol relatia voastra, in felul acesta relatia voastra se va intari. In plus, dupa casatorie, nu este neaparat sa locuiti cu parintii lui. Multa bafta!