| CristinaTaranu a întrebat:

Ii pasa totusi, odata ce nu a urlat in toata clasa ca il plac? Am vorbit cu el si i-am spus ce simt, dar naaa...- raspuns negativ( mi-a zis ca si scuza ca n-are timp de relatii, ceea ce cred eu ca e un raspuns tampit).
Dar cu toate astea, desi e genul care sa faca galagie si laudaros, el nu a zis nimic, absolut nimic colegilor, decat unui bun prieten si coleg al sau.
Ma asteptam sa afle jumatate de liceu, dar cu toate astea nu stiu prea multi, doar cativa din prietenii mei si cativa amici de-ai lui(care nu-mi zic absolut nimic, nu au priviri cu subinteles sau de astea).

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate a spus adevarul?
Posibil sa-i placi, dar sa nu-i permita timpul si prioritatile pe care le are sa se implice intr-o relatie!
Uneori nu vedem padurea din cauza copacilor.
Gandeste-te.

evenso
| evenso a răspuns:

Asta inseamna ca desi ii place de tine intr-o oarecare masura, nu vrea o relatie.

| motherfuckerstyle a răspuns:

In caz ca nu-i place de tine te-a refuzat intr-un mod,, placut'' zic eu..in orice caz stii de cine sa te indragostesti :d

| WildDream a răspuns:

Inseamna ca-ti respecta sentimentele si nu vrea sa faca misto de ele. De placut poate sa te placa dar nu suficient cat sa vrea o relatie.