Omul e imatur nu stie ce vrea de fapt sau stie hai sasi sasi explic,omul a spus i spun ca sunt in divort poate va vrea o aventura,majoritatea vrem doar sex daca tu ai fost atat de naiva si ai crezut atat de usor si ti-ai facut vise e semn ca ratiunea e adormita in creierul tau ceea ce e pacat, fi mai rationala,orice barbat foloseste niste arme la inceput e dragalas,bun, pervers apoi cand vede ca prada nu face ce vrea el se enerveaza, frustrare, prostie, spune mersy ca te-ai scapat de el si asta e, 3 saptamani nu e chiar asa mult il vei uita luna asta
Omul e de un penibil iesit din comun. Minte!
Stai calma si nu crede tot ce spune.
Un barbat matur, care deja a trecut printr-o casnicie si copii, NICIODATA nu se va preta la joculete d'astea imbecile si NICIODATA nu va cere dragoste neconditionata dupa cateva saptamani de socializare online si 3 drumuri pana la munca.
Te minte si se joaca cu mintea ta. Nu e divortat. Sau nu a fost niciodata insurat.
Oricum ar fi ceva e FOARTE in neregula la el si te sfatuiesc sa stai departe de el. Nu prea e in toate mintile.
De ce iti faci probleme cu unul care te minte de acum? De unde stii ca divortul nu este decat dovada comportamentului lui cu fosta sotie? Da-i papucii.Nu merita sa stai langa asemenea om.
Dar tu de ce umbli cu toti descreieratii de pe internet? cine e tipul din imagine? e tipul de te-ai indragostit lulea si ai aflat ce-i dragostea?
Sustin si eu ce s-a spus inaintea mea.
E un penibil.Nu-l mai baga in seama si nu mai pune la suflet vorbele unuia care nu te cunoaste si nu te merita.
Cone ni stie sa piarda este el. Un om care te insulta dupa o chestie ca asta nu ar mai trebui sa prezinte inyeres pentru tine. De ce sa lupti pentru el si nu pebtru unul care merita?
Mi se pare normal ca la varsta lui sa testeze terenul. Cine ar vrea langa el o femeie care "nu e langa el"? De ce nu ai aratat ca esti o femeie hotarata sa-i spui direct cum sta treaba " Frate, nu-mi convine ca ai copii, sau ca esti in divort cu sotia", mai bine decat sa nu fii direct si sa gasesti scuze de clasa a 2-a.
Trebuie data viitoare sa-ti faci intentiile cunoscute, fie ele favorabile sau nefavorabile viitorului domnisor.
Asta e comportament de pusti de 15 ani si nu de barbat divortat cu doi copii. Daca ti-a facut asta, e un cretin. A inceput relatia cu o minciuna si apoi tot pe tine te-a invinuit. Pe cat de slaba spune ca esti tu, pe atat de infantil e el. Da-i jet si nu-l mai baga niciodata in seama. Asta daca nu doresti sa-ti faca si tie vreo doi copii si apoi sa te lase...
beausingurlamasamea întreabă: