Prea mult la actualul e clar ca nu tii.Altfel nu ai concepe viata fara el. Ca sa nu trebuiasca sa te hotorasti brusc, lasa situatia sa evolueze de la sine. Daca si asa va raciti pe zi ce trece, poate la un moment dat va veti desparti de comun acord si nu vei ramane tu cu regretul "vai de ce am pus capat, poate ar fi fost o relatie frumoasa pana la urma".
Sau daca nu iti doresti, pune-i punct acum. Dar mai bine faci cum am zis initial. Succes.
Ceau, revin dupa 10 luni de relatie cu baiatul de care va povesteam. suntem super si chiar ne iubim in ciuda tuturor rautatilor varului lui care au fost intr-un numar foarte mare... ceau ceau
Pfff, grea intrebarea ta, dar eu pot doar sa incerc sa-ti dau un sfat, nu sa decid in locul tau. Ar trebui sa vb cu prietenul tau despre asta, poate ca varul lui inca te place si este gelos pe el de aceea poate vrea sa va desparta spunandu'ti lucruri despre prietenul tau care nu's adevarate, iar prietenul tau poate se comporta asa pentru ca vede ca nu ai incredere in el, ci in varul lui. Asa ca cel mai biine ar fi sa vb cu el. Sper ca te'am ajutat
Bananacantareata87 întreabă: