| aina a întrebat:

Il iubesc., am deja vreo 6 luni de cand il cunoscut...de o saptamana m-am certat cu el... acum " prietena mea " la cunoscut si ea,,,, zice ca s-a indragostit de el...maine ea se va intalni cu el ...eu inca il iubesc... vreau sa ma impac cu el...cum sai atrag atentia... vreau ca el sa ma bage primul in seama...va rog ajutati-ma ::*:*:*

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Si inca mai e prietena ta?raised eyebrows
Doamneee am zis de atatea oricrying astia nu se numesc prietenistraight face
Ea daca intr-adevar era prietena ta, nu avea nicio treaba cu el...straight face.mai ales daca stia ca il placi...straight face
Eu in locul tau m`as rastii putin la ea si i`as spune ca daca se duce la intalnire va regreta ca s`a jucat cu inima mea... daca ar face asta as face tot ce pot sa o fac sa sufere...si asta nu ptc s`a intalnit cu el, ci ptc s`a intalnit cu el stiind ca eu il iubesc...
Eu nu as face niciodata asa ceva... t mine prietenia e mai presus de orice, si daca prietena mea s`ar indragostii de un baiat si la cateva zile dupa ea m`am indragostit si eu de el, eu l`as uita si nu m`as baga intre ei...ptc prietenii sunt mai importanti decat oricinelove struck

6 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Mai, ce-ti este si cu timpurile astea?!
pe vremuri rusinea si/sau respectul erau la mare putere...

| Ben. a răspuns:

Pai, daca nu rezolvi in seara asta ...maine,"prietena " ta si cu "prietenul" ei or sa treaca tinandu/se de manuta prin fata casei tale, cu un amoras in spatele lor care face tir cu arcul luand drept tinta muschii fesieri ai proaspetilor indragostiti.la cat cunosc eu la oameni,"prietenul "tau o sa se/ntoarca o secunda si o sa/ti arunce o privire in care poti citi < sac

| Criiss16 a răspuns:

Stii tu.nu poti face o persoana sa te iubesca.Si daca si prietena ta s-a iindragostit de el, ar trebui sa-l uiti ca sa nu pierzi prietenia intre tine si ea. Daca ea va iesi cu el, stiind ca si tu il iubesti, inseamna ca nu iti e prietena.Si daca e asa, lupta pentru el.happy

Succes!:*

| www a răspuns:

Ce nenerocita e 'prietena ta'. Ce panarama.(merita batutalaughing ).

Hmm vrei cam multe sa te bage el primul in seama...nu cred. Mai ales ca 'prietena ta' se da la el.

| happy.....withoutyou a răspuns:

Salut! V-ati certat s-au v-ati despartit, de fapt erati impreuna? Prietena ta stia ca tu esti indragostita de el? Iti dau unele sfaturi:
1. spune-i ca il iubesti, ca da, poate aveti unele diferente de opinii, dar esti dispusa sa mai incercati o data, daca erati impreuna, suna-l miine cu vreo 5 ore inainte sa se intilneasca cu "prietena ta", trebuie sa te deosebesti de ea... spune-i ca fericirea lui e si fericirea ta, iar daca fericirea lui e alaturi de ea, atunci asa sa fie, vezi cum reactioneaza, pastreaza tacerea vreo 2 zile, gatestei un tort si pe el numele lui cu esti viata mea, al lui preferat! cu tot cei place lui...laughingsucces si te pup!

| SenZoru a răspuns:

Nasoala situatie. ori "complotezi" cu prietena ta...asta in cazul in care ea doreste, ori te gandesti bine si ii trimiti un mesaj cu ceva care il doare, sa il atinga la inima, sa-l bulversezi astfel incat sa se intoarca la tine.