Aduna-te si dati seama ca pur si simplu nu te meritaaa. Nu merita nici o lacrima de a ta. Din moment ce te-a lasat pentru alta inseamna ca nu merita nici macar sa te mai gandesti la el o clipa, dar mai sa te gandesti ca il vrei inapoi. Nu are nici un rost sa vrei asta. Si daca ar veni el inapoi, ar trebui sa il refuzi. Te cred ca nu ti-e deloc usor, ca esti ranita si suferi, dar lucrurile aste se intampla, probabil o sa mai treci prin multe momente de-astea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii de fiecare data trista, sa stai izolata sau sa crezi ca nimic nu mai are sens. Trebuie sa intelegi ca asa e viata si ca uneori mai avem si parte de lucruri neplacute care ne fac sa suferim. Totul se intampla cu motiv in viata asta. Iar daca el a ales sa fie cu alta, poate ca asa a fost mai bine pentru tine, decat sa fii stat cu el si sa te insele, sau sa te faca toata ziua sa suferi, e mai bine asa. O relatie inseamna doua persoane. Doua persoane care se iubesc. Atunci cand iubeste doar una si cealalta doar astepta, nu se mai numeste relatie si cel mai bine e treci mai departe. Oricat de greu ti-ar fi, fi tare, puternica si incearca pe cat posibil sa treci peste. Iesi cu prietenele, incearca sa zambesti, sa te gandesti la lucruri pozitive, care te fac fericita. Ocupa-ti mereu timpul cu ceva, asa o sa-ti ti si mintea ocupata, si poate nu o sa te mai gandesti atat de mult la ea. Fa orice, dar in nici un caz nu te mai gandi sa mai fi cu el pentru ca nu merita. Capul sus si nu mai plange, pentru ca nici un baiat nu merita sa plangi si sa te consumi pentru el. Tine minte ca orice sut in fund e un pas inainte. O sa vezi ca, cu timpul o sa poti sa treci peste. Baftaa;*
Incearca sa te relaxezi, sa vorbesti cu cineva despre asta, dupa ce te simti mai bine incearca sa gasesti pe altcineva. Nu mai poti face nimic, e viata lui. Treci Peste...Imi pare rau pentru tine.
Sper sa te ajute ce am zis.
Off draga mea, stiu prin ce treci. Am trecut si eu prin asta de curand. E foarte greu. Eu nu am putut face nimic si nici tu nu cred ca vei mai putea face ceva. Daca simtea la fel ca si tine se intoarcea si nu te lasa pentru alta.
Nu iti ramane decat sa privesti inainte, stiu ca e foarte greu. De cat timp erati impreuna? E extrem de greu (2 ani cu el am fost), trebuie sa ai pe cineva langa tine permanent care sa iti distraga atentia, sa nu te mai gandesti la el. Eu am avut noroc ca matusa mea statea singura si am dormit la ea o perioada pana mi-am revenit. Nu stiu ce sa zic, cum sa treci peste. Lasa-mi un mesaj privat daca ai nevoie de mai multe sfaturi
Of, imi pare rau de tine, dar nu este capat de lume daca te-a parasit! Preferai sa iubeasca pe alta pe ascuns si sa fiti impreuna? Nu prea cred... Asculta bine: irosesti degeaba timpul fiind trista si plangand! Sentimentele unui om nu le poti controla. Daca nu te iubeste, nu poti sa il obligi sa te iubeasca. Suferi cateva zile, dar treci peste. Poate va veni un baiat care sa merite iubirea ta cu adevarat. Incearca sa nu te mai gandesti la el... lasa-l in pace! Nu merita atentia ta
Treci cu masina peste noua lui gagica
Sau
desi iti e greu, incearca sa pari indiferenta in prezenta lui. arata-i ca ai trecut peste [desi nu e asa ]
În astfel de momente,cel mai bine este să stai degeaba,să meditezi ascultând muzică tristă,detaşându-te de realitate şi descărcându-te.
Ştiu prin ce treci şi ştiu că e groaznic de dureros,dar trebuie să accepţi că a fost un ticălos,că nu te-a apreciat şi că ai iubit persoana nepotrivită.
Acum eşti tristă,îngândurată,dar propuneţi ca mâine să fii o altă persoană. Zâmbăreaţă, chiar dacă nu ai motive pentru care să zâmbeşti, pozitivă, chiar dacă momentan treci prin nişte clipe de coşmar.
Poţi. Ştiu asta, pentru că şi eu am putut.Nu te merită şi dacă cândva se va întoarce la tine, trebuie să fii complet aiurită ca să-l accepţi din nou în viaţa ta.
Ignoră-l.Asta e singura modalitate de a te vindeca.O perioadă îţi va fi teribil de greu, dar pe urmă vei accepta asta, iar interesul pentru el va dispărea, încetuţ.
Curaj!
Va fi bine.
In primul rand, nu mai plange.
Plansul nu va rezolva nimic.
E un nemernic daca a facut asta, nu te merita.
Nu te mai gandi la asta, stiu ca este foarte greu, dar este necesar.
Fii puternica, deocamdata tot ce poti face e sa te relaxezi, sa dormi sau sa iti gasesti alta ocupatie.
Mie cand mi se intampla asta ascult melodii triste si plang toata ziua, dar nu iti recomand. Nu e cea mai buna solutie
Gandeste-te doar, ca nu te-a meritat.Ridica-te, chiar de ai cazut.
Nu te mai gandi la el. Asculta melodia asta, eu cred ca te va ajuta!
http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE
Foarte neplacut. E clar ce un mare idiot, ti-as spune sa il uiti pentru ca nu te merita deloc. Dar stiu ca nu poti. asa ca mai bine ai incerca sa uiti pentru o perioasa de el si de tot ce s-a intamplat, incearca sa iesi cat se poate de des cu prietenii, sa te aranjezi in caz ca vei da de un alt baiat, si vei uita de el. Iti urez succes.
AndrewTate7789 întreabă: