| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Il iubesc da el nici nu stie de mine. c sa fac?

5 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Daca il cunosti de la departare, e foarte posibil sa iubesti ce iti imaginezi tu ca e. Incearca sa il cunosti, sa apari in campul lui vizual, sa intri in cerul sau de prieteni, nu ca sa te faci placuta, ci ca sa vezi cum ti se pare el mai de-aproape. Deseori, e o perceptie diferita. Daca inca il placi si dupa, esti deja in cercul de prieteni, stati de vorba, vedeti ce aveti in comun, iesiti si asa mai departe.

| miriam a răspuns:

Pentru iubire este nevoie de doi.Ca tu sustii ca-l iubesti este una, ar incearca sa te faci prezenta, sa te cunoasca, altfel nu se poate vorbi de iubire.Nu mai pierde timpul si incearca sa-l intalnesti, sa va cunoasteti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te apropii usurel de el fara emotie, sa te interesezi ce lucruri ii plac si sati place si tie. Dar sa nu te emotionezi in fata lui si sa faci scheme ca asa isi va da seama ca il iubesti. Apropiete usor de el si lasa-l pe el sa te iubeasca. am experienta in asta pentru ca am 20 de ani si si mie mi s-a intamplat asta si eu am facut la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu am cunoscut un baiat in luna noiembrie a anului 2009 dintr-o prostie el incepand sa ma intrebe cu ce echipa d fotbal tin din pricina faptului ca prietena mea purta un fular alb cu rosu iar el tine cu steaua.in fine timp d cateva luni vorbeam dar foarte rara si intr-o zi cand l-am vzt cu o tipa mi-am dat seama ca il plac si de atunci am fost mai indrazneata cu el adica i-am cerut id am tot palavragit p mess vorbeam mai des la scoala si am devenit din ce in ce mai buni prieteni si pe lanaga asta i-am spus ca il plac intr-un mod foarte spontan si de atunci chiar daca nu era cu mine se purta mult mai frumos ba chiar incepusem sa iesim sa fim foarte apropiati ...si acum 3 zile chiar avea el un status destul de anost care cuprindea niste versuri si l-am intrebat c e cu status ala si mi-a spus ca e pentru theo fosta lui prietena fiindca tipa i-a dat papucii cu cateva minute mai devreme printr-un sms... iar eu i-am prpous sa mergem in parc ca sa iasa din starea aia. A fost de acord si acolo in parc stand de vorba si povestind i-am spus tot ce simt eu pentru el si ca mi-ar place sa fim impreuna mai ales acum cand numai e cu tipa aia iar el mi-a rasp ca nu e tocmai un moment potrvit si m-a sarutat iar astazi m-a sunat si m-a intrebat daca vrem sa fim impreuna... ...si THE END -----sper sa te inspire pentru ca asa eram si eu la inceput...:*

| mady008 a răspuns:

Uite ce e parerea me ao fata nu trebuie sa se bag in seama pentru a fi cu un baiat intelegi? trebuie sai trimiti niste priviri jucause simpatice de fata cuminte si intelegatoare nu trebuie sa te dai tu cu gura pe sus doar ca el sa te vada stai astepata ai tot timpul daca nu megre sa nu-ti treaca prin cap sa-i ceri ID e urat c ao fata sa ceara id unui baiat parerea mea ...la tine e nevoie de un impuls.