| AnonimulTPU a întrebat:

Il iubesc de 6 ani. El nu ma place, si stiu ca nu ma va placea niciodata. Am incercat sa imi placa de alti baieti, mi-a placut, dar tot ma gandesc la el, incontinuu. ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| Eusuntaici a răspuns:

Cati anii? :O
Gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca si vei uita iti zic din propria experienta.
Incearca sa nu il mai vezi. Cand il vezi il ocolesti si vei uita! :*
Dar niciodata nu spune niciodata.
Baftaa!

| Anonimul3315 a răspuns:

Relatiile sunt destul de grele. Mie mi-a placut de o fata si nici ea nu ma placea din pacate acum sa transferat si nu pot so mai recastig oricum sa ne intoarcem la problema ta. Poti sai dai o floare sau spioneazal un pic si afla cei place si fa acel lucru si poate te va primi apoi cu alti ochi de exemplu de la,,nu" se poate duce la,,poate" din (NU, poate, DA)sper ca team afutat

| AnonimulTPU explică:

Am 13 ani.

| Cypronge a răspuns:

Fiecare dintre noi a avut deziluzii, relatii esuate, dar parca iubirile neimpartasite sunt cele mai crunte. "'Te-ai indragostit de cine nu trebuia. O sa iti treaca! Ai sa vezi! Imediat ce intalnesti pe altcineva, care poate, de data asta, iti va merita dragostea', Trebuie sa ai rabare si sa inveti sa ai mai multa incredere in tine, nu iti irosi viata pentru ca alta nu vei primi inapoi, Observ ca esti o persoana care are multa dragoste de oferit iar pana va aparea persoana care sa merite afectiunea ta, incearca sa iti gasesti un mod productiv ca sa iti petreci timpul, pentru a nu te mai gandi mereu la persoana care tea ranit, incearca sa iti iei si un animal de companie, crede-ma ajuta. Nu stiu cat de mult te ajuta sfatul meu pentru ca nu te cunosc personal ca sa pot sa iti spun mai multe. Ai grija de tine ceau ceau.

| WoKy a răspuns:

Bai fratilor, e un copil ma.
este o vorba din batrani--> "Ochii care nu se vad, se uita"
-->incearca sa-l eviti si fii sigura ca pana la 20 si ceva de ani cand ajungi sa te casatoresti vei uita. O sa vezi ca ajungi la liceu si gasesti acolo tot felul de exemplare, care mai decare mai chipes. Iti spun asta din propria experienta...