| Pufosenieeeeeee a întrebat:

Il iubesc sad. De ce cand sunt cu el ma plictiseste [ nu pot sa explic prea bine ce simt. Vreau sa zic ca atunci cand suntem impreuna nu as mai sta cu el, parca nu mai tin asa mult la el ], dar cand nu suntem impreuna, iar el e cu alta fata, mie imi cade cerul in cap.straight face. As vrea sa fie numai al meu, desi eu sunt cea care se desparte mereu de el. rolling eyes Acum e cu o fata de o aproape 2 luni, dar totusi imi trimite mie mesaje :-

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

El inca tine la tine, incearca sa schimbi situatia, spune-i sa bage subiecte, sau, fa tu ceva ca sa nu te mai plictisesti, nu e asa greu, vorbeste despre tot ce iti vine in minte, daca nu vrei sa il pierzi de tot. Spune-i si lui sa se schimbe putin.

2 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Îmi pare rău să îţi spun, dar totul e o joacă copilărească care cu siguranţă nu înseamnă nimic.
În primul rând, dacă l-ai iubi, nu te-ai plictisi niciodată de el. E imposibil să ai astfel de sentimente când susţii că iubeşti pe cineva.
În al doilea rând, nici el nu ţine foarte mult la tine, din moment ce sare din fată în fată. Păi, ori ţine la tine, ori se duce la cealaltă, ori îţi trimite iarăşi ţie mesaje?
Aşa cum a spus şi ZeroLemons în răspunsul de mai jos, este o atracţie fizică temporară sau o nevoie de a sta şi de a simţi afecţiune din partea cuiva pe moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e doar o atractie fizica ce va disparea cu timpul.