| neonblitz a întrebat:

Il iubesc deacum 2 ani, si pe nimeni inca nu am iubit la fel! Aproape permanent este peste hotare.Ne-am intilnit anult trecut apoi el a zis ca is prea mica pentru el(eu am 16, el 23). N-am vorbit mult timp, intr-o zis ma suna si imi zice ca ma iubeste si m-a iubit.Nu prea l-am crezut. Vre-o citeva luni la fel nu am mai vorbit.Insa am inceput sa vorbim cu vreo luna in urma, conversam mai des pe site.Am impresia ca doar doreste sa se foloseasca de mine, pentru ca cind vorbim incepe aceasta tema.Stie ca eu niciodata nu am avut relatii sexuale, si imi zice ca daca va fi primul ne vom casatori peste citiva ani. Dar doreste acum ma culc cu el.Totusi mi se pare ca doreste doar sa se foloseasca, o sa primesc orice sfat)

7 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

N-o face daca tu nu vrei si nu esti sigura de intentiile lui. Cel mai bine ar fi sa iti cauti un baiat, mai apropiat varstei, si pe care il cunosti. Mult succes.

| buturuga a răspuns:

Hmm, desi el e mai mare decat tine, nu are dreptul sa te oblige sa o faci cu el, daca te iubeste cu adevarat va astepta pana cand tu vei fi cea care va dori o relatie happy

| Alycaaaa a răspuns:

Vrea doar sex. Este o diferenta destul de mare intre voi. Nu ar trebui sa iti incepi viata sexuala cu el. Asta iubire pe net practic nu e iubire e cu totul altceva e o pura impresie ar trebui sa va despartiti si tu sa iei o pauza si sa iti gasesti unul de varsta ta cu care sa ai o relatie de cel putin cateva lui si dupa aceea sex. Ca daca iti cere dupa putin timp sex inseamna ca el de asta s-a cuplat cu tine.

| AshEldo a răspuns:

Probabil doar se foloseşte de tine,şi chiar dacă n-o face, ce rost are să ţi atât de mult la o persoană cu care vorbeşti odată la câteva luni?
La vârsta ta ar trebui să fi preocupată de viitorul pe care ţi-l faci cu propriile mâini, nu de cel pe care ţi-l promite un tip în cazul în care "va fi primul". Până la urmă cum rămâne cu faptul că "eşti prea mică pentru el"(el a spus asta).Cel mai bine ar fi să-l uiţi şi fi sigură că şi el va face acelaşi lucru.

| AndyNazir a răspuns:

Well... se scrie "vreo" | " ca cind " -> se formeaza cacofonia "căcând"
DAAA! Normal ca te "foloseste" o sa se culce cu tine si gata (evident) - nu o sa te mariti cu el stai linistita. happy

| dafy a răspuns:

Cand am inceput sa citesc povestioara ta pentru cateva momente am crezut sa esti prietena mea...are si ea niste probleme asemanatoare asa ca am sa te sfatuiesc si pe tine asa cu am sfatuit.o si pe ea
stiu ce inseamna sa iubesti si stiu cat de greu poate fi uneori mai ales atunci cand exista sentimente doar dintr.o singura parte pentru ca eu cred ca el nu te iubeste si stiu ca te va durea asta dar tine capul sus si fi tare pentru ca eu sunt convinsa ca o sa rasara soarele si pe strada ta.stiu ca fiecare om ce stie sa iubeasca o sa iaba parte doar de lucruri bune in viata si asa o sa fie si in cazul tau dar acum e patea aia in care trebuie sa dovedesti ca sti sa iubesti.si niciodata dar niciodata sa nu mai lasi un baiat sa iti ceara sa te culci cu el pana nu simti tu ca esti indejuns de pregatita.
intelegi ce vreau sa spun? nu a fost el cel potrivit dar nu plange si pastreaza totta iubirea asta pentru cel care va veni apoi(pentru ca sunt sigura ca vei avea parete de unul care sa te merite cu adevarat)si daruieste.i lui tot ce.i mai bun din tine
sper ca ti.am fost cat de cat de folos si iti doresc din suflet multa multa bafta
pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e claaaar ca vrea doar...stii tu cewinking... uita-lwinking