Cel mai corect ar fi sa ii spui, pentru ca nu stiu conditiile in care v-ati despartit, ce simte el, poate e cu altcineva doar ca sa te uite si inca mai are sentimente pentru tine, dar crezand ca tu nu vrei sa fii cu el, nu zice nimic, pe de alta parte poate a trecut mai departe si daca ii spui nu ar trebui sa il afecteze si ai putea si tu sa treci mai departe. eu cred ca ai nevoie sa inchizi subiectu asta intr-un fel sau altul si cel mai bine e sa ii spui, parerea mea, si ceilalalti au dreptate, doar eu zic din punctul lui de vedere, ca si eu am fost cu cineva 3 ani, s-a despartit de mine si dupa a venit sa imi spuna ca mai are sentimente, am discutat si am trecut mai departe, bafta multa
Incearca sa te pui in locul prietenei celui pe care il iubesti si imagineaza-ti cum te-ai simtii daca ar venii cineva sa va strice prietenia, eu zic sa-l uiti deoarece tie iti faci cel mai mult rau,gaseste-ti un prieten cu care sa te potrivesti, el sa te inteleaga si tu la fel, daca nu-l poti iubii din prima nu este nimic deoarece cu rabdare se fac lucrurile bune
Nu-ti bate capul, ca s-ar putea sa iesi urat din treaba asta cauta si tu pe altu ca lumea e plina de baieti
Il iubesti de 3 ani jumate? ai fost impreuna cu el ii cunosti orice secret stii totul despre el ca sa te asiguri ca-l iubesti? Sau o bagi pe aia cu ubirea si nu poti recunoaste ca te atrage rau fizicul lui?!
Daca il iubesti uita-l daca rezisti pastreaza o prietenie cu el daca nu, rupe orice legatur icu el ca sa-l uiti si gasesti pe altcineva si poate te uiti si la suflet-.-
Stii cum e vorba aia nu-l lasa pe cel pe care il iubesti pentru cel pe care il placi, deoarece cel pe care il placi te va lasa pentru cea pe care o iubeste! daca ii vei zice ca tu de 3 ani jumatate stai dupa el si il iubesi... poate se va gandii depinde in ce relatie este cu acea pers dar trebuie sa te gandesti la consecinte...e bine sa-i spui ce simti dar icnearca sa fii discreta nu te abga peste ei.
Asteapta sa se desparta de ea.si dupa baga.te in seama cu el si fa.l sa te placa...si daca sunt de mult timp impreuna.cel mai bine ar fi sa treci mai departe.e urat ca cineva sa strice o relatie...
Eu cred ca daca el o iubeste tar nu, daca el se intilneshte ca n-are ce face atunci da.
Sunt exact in situatia ta...de 3 ani ma chinuiesc cu sentimentele astea pe care nu le pot impartasi...in fiecare zi imi e dor de el si as vrea sa fiu cu el,dar nu se poate! Are prietena cum ai spus si tu! nu o sa stie niciodata ca am aceste sentimentele pentru el pentru ca l-ar durea undeva din moment ce toate fetele ii cad la picioarele lui!
Faci cum crezi ca e mai bine, daca u vrei sa-i spui neaparat ce simti pentru el, spune-i! Ai grija doar sa nu te pui intr-o situatie jenanta sau care sa-ti aduca mai multa suferinta!
TE-AM PUPAT SI LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! SUCCES!>:d
AlexEjmecheru întreabă: