| dana_2309 a întrebat:

Il iubesc enorm de mult am deja 2 ani si jumate insa nu nem intilnit nici o data, ca acum cu 1 an jumate avea prietene acum are alta au 1 an impreuna.isa vrea casa es eu cu el, imi scrie si de cite ori am esit cu el doar stateam si vb s-au cite o data ne sarutam a juns o zi cind i-am zis cal iubesc insa fara nici o reactie, cam de cite ori vorbeam cu el cam de atitea ori ma intreba dac il iubesc da i raspundeam la intreba cite o dat ii spuneam cal iubesc iar alte ori ca nu il ma iubesc, si a ajuns ziua cind i-am zisc ca am 2 ani si jumate de cind il iubesc, el asa a zimbit si mi-a zis ca este putin timp dc oare? si nu de mult iar m-a intrebat dac il ma iubesc da i-am spus insa el mi-a spus ca nu stie ce sa zica, chiar daca a mai auzit acest te iubesc ar putea sa ma iubeascasi el oare s-au esa cu mine numai casa nu pearda timpul acasa si ca ii place cind eu ii zic cal iubesc atit de mult...are prietena ce oare este atit de greu s-imi zica casa il las in pace sa nu-i mai scriu? am incercat de multe ori sa nu-i scriu insa tot el incepea vorba.sau chiar pe hol la scoala ma saluta. ce pot sa fac? cum sa-l uit s-au sal las in pace? nu stiu mai pe scut ajutati-ma va rog.

5 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Nu iti inteleg povestea din cauza scrisului...
Ne pare rau!

| mykydutza001 a răspuns:

In primul rand invata sa scrii corect si coerent.Nu se intelege mare lucru din ce ai scris aici si in plus te contrazici.In prima faza ai zis ca nu te-ai intalnit cu el niciodata iar apoi ca v-ati intalnit ca v-ati pupat...te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la el pentru ca asa cum ai spus si tu are prietena.

| andreea_7819 a răspuns:

Pai poate te place si o place si pe aialalta, dar poate... vrea doar sa isi bata joc de tine si sa se culce cu tinebig grin

| babanelu a răspuns:

Nu il uita...laso asa numa nu-i mai spune. cal iubesti... si incearca sa il impresionezi. ca pana la urma va ceda, iti spun sigur.

| brUnetteRaLu a răspuns:

1-0 pentru romana...trist invata sa scrii si dupa uita-te dupa baieti :-s parerea mea. isi bate joc de tine si sa sugi o ceapa